SVIBANJ u Sarajevu uz 1 ili 2 noćenja s doručkom u hotelu HILLS 5* uz ulaz u Termalnu Rivijeru i ulaznica za 1 dijete u Kinderland, Wellness&SPA sadržaji, za 2 osobe i od samo 699 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najekskluzivniji smještaj u Sarajevu i to u hotelu Hills 5*! Obilje luksuza i potpune udobnosti koja će Vas očarati! Veliki broj aleja za šetanje te neposredna blizina urbanog dijela Sarajeva dodatna su pogodnost lokacije! Ponuda se može iskoristiti od 01.05.22. do 01.06.22. Isključeni termini 06.05.22.; 07.05.22.; 08.05.22.; 14.05.22. i 22.05.22.

Korištenje wellness&spa centra uključuje: rimsku sobu, tepidarijum, kambalu, masažnu stazu, hladnu sobu, slanu sobu, ledomat - masaža sitnim ledom, finsku saunu, bio saunu, infracrvenu saunu, hammam, niagara tuš!

Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo je novi hotel od pet zvjezdica koji se nalazi  na atraktivnoj lokaciji u centru Sarajeva u zelenoj oazi i 2 kilometara od međunarodne zračne luke Sarajevo. Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo je dio Mrkulić grupe, najveće hotelske grupacije u Bosni i Hercegovini, vlasnika hotela Hollywood Sarajevo 4 * i Termalne Rivijere Hollywood.

Raskošne ponude uključuju: smještaj u DELUXE sobi + besplatan ulazak na bazene Termalne Rivijere Ilidža + ulaznica za najveću igraonicu u regiji - Kinderland za djecu (za jedno dijete) + besplatan wi-fi + besplatan parking! Dijete do 6 godina ukoliko koristi ležaj roditelja boravi gratis!

Hotel Hills, Thermal & Spa Resort Sarajevo sadrži:

- 330 udobnih, sofisticiranih soba i apartmana s prostranim balkonima i odabranim detaljima
- višenamjenski kongresni centar s modernom tehnologijom
- Thermal Spa, unutarnje i vanjske bazene
- adrenalinski park za djecu i odrasle na impresivnih 2200 m2
- svadbene dvorane
- nekoliko restorana s međunarodnom i nacionalnom kuhinjom 
- atraktivni restoran i lounge bar koji se nalazi na vrhu hotela s prekrasnim panoramskim pogledom na "zelenu" okolinu hotela
- premium smještaj
- profesionalnu uslugu s daškom osobnosti

TERMALNA RIVIJERA

Termalna Rivijera Ilidža smještena je u samom srcu Ilidže, zelene oaze Sarajeva. Predstavlja najveći termalni bazenski kompleks u ovom dijelu Europe. Svojim posjetiteljima nudi sve što je potrebno za opuštanje i aktivan odmor.

U sklopu Termalne Rivijere nalazi se i caffe-restoran na otvorenom bazenu gdje gosti mogu uživati ​​u osvježavajućim pićima. Termalne rivijere Ilidža i njegov unutarnji bazen, radi 365 dana u godini, dok je vanjski bazen radi samo tijekom ljetne sezone. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s epidemiološkim preporukama!

Osim bazena Termalne Rivijere ovdje ćete pronaći i  najveće zatvoreno igralište Kinderland za djecu, koje se prostire na više od 2200 m2. Tu je i ugodan ambijent za roditelje u restoranu koji se nalazi uz Kinderland igralište.

Spasite princezu od strašnih gusara i bengalskih tigrova, osvojite vrh Vezuva, spustite se toboganom u bazen s kuglicama, skačite na velikom trampolinu, jedrite s gusarskim brodom, vozite električne automobile, i još mnogo, mnogo više.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na +387 33 947 947. Po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@hotelhills.ba uz broj kupona p aktivaciji kupona i ID s kupona.

Više o Ilidži

Ilidža kao specifično definirani prostor za život ljudi je oduvijek bila ekološko utočište, turističko sastajalište, sportsko i rekreacijsko okupljalište. Ilidža je sredina u kojoj je već odavno još od rimskog perioda preko otomanskog do austro-ugarskog perioda razvijena tradicija zdravstvenog turizma, tradicija liječenja prirodnom, termalnom vodom. Ilidža je mjesto koje pruža modernom čovjeku sve što mu je potrebno: netaknuta okolina, veliki broj aleja za šetanje i vožnju kočijama, biciklom; blizina gradskog, ekonomskog, i kulturnog centra Sarajeva.