Grad sporta, rekreacije i sunčanih užitaka - UMAG! Izvrsni Camping Stella Maris nudi SVIBANJSKI predah od 3 dana/ 2 noćenja za 4 osobe i 2 djece do 12 g. + GRATIS parking, samo 895 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Stella Maris je resort za aktivni odmor i sve ljubitelje aktivnosti! Ponuda vrijedi za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina! Kupon vrijedi od 02.05.22. do 26.05.22.(odlazak).

CAMPING STELLA MARIS

Ako želite biti u centru događanja, od ATP teniskog turnira do bezbroj prilika za zabavu i aktivnosti, gdje će klinci imati što raditi svaki dan, Camping Stella Maris u Umagu je najbolji kamp za vas. 

Kategorije 4 zvjezdice s kompleksom bazena, restoranom, dječjim igralištima, uređenim parcelama, sve na par koraka od plaže. Stella Maris Resort ima sve što čini savršeno ljeto: barovi, klubovi, restorani, dućani, koncerti i još toliko toga što stvara prepoznatljivu atmosferu koju samo ovdje možete naći.

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja u mobilnim kućicama u Camping Stella Maris + posteljina, ručnici i završno čišćenje + besplatan parking, sve za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina.

Plaže su razne: od betonskih platoa sa suncobranima i ležaljkama, do pješčanika u kojima klinci mogu graditi dvorce ili kamenih i šljunčanih plaža niže uz obalu. Ako ste istraživački tip, unajmite kanu ili pedalinu, pa krenite u potragu za savršenom plažom. Možda ste više bazenski tip koji se voli sunčati? Ili vam je najbolje igrati se u vodenom parku s klincima? Vi birate.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail booking@plavalaguna.com uz broj kupona po aktivaciji kupona. Crno Jaje preporuča provjeru slobodnih termina na telefon +385 52 700 700 prije kupnje kupona.

Stella Maris je resort za aktivni odmor - ima 16 teniskih terena, terene za rukomet i odbojku na pijesku te prekrasne plaže nadomak vašeg ljetnog doma. Vi samo morate odabrati što vam se koji dan radi. Možda započeti dan s laganom tjelovježbom? Umag je sportski grad, a naši će treneri podjednako motivirati početnike i one iskusne. Djeca imaju svoj klub, predstave i disco - ne brinite, u trenu će naći nove prijatelje i zabavljati se dok god ste u kampu. Stella Maris je prije svega obiteljski kamp.