Proljetni odmor u Fažani i doživljaj Brijuna! Uživajte u 3 dana/2 noćenja na bazi gurmanskog doručka u boutique Villetta Phasiana uz ulaznice za NP Brijuni, a sve za 2 osobe...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu, a prilikom dolaska dočekat će Vas piće dobrodošlice! Kupon vrijedi od 01.05. do 31.05.2022.

VILLETTA PHASIANA je više od boutique hotela... Ima 21 individualno uređenu sobu, intimni privatni wellness, bar La Barchetta s terasom, pogledom na more i unutrašnjom terasom s kaminom, a kako bi vaš boravak bio upotpunjen i nezaboravan!

Savršeno pozicionirana uz crkvu Sv. Kuzme i Damjana na glavnom trgu u Fažani, a svega 20-ak metara od mora, Villetta Phasiana pruža istinski doživljaj mediteranskog ribarskog mjestašca. Svaka soba je jedinstvena te svojim rustikalnim stilom sobe se savršeno uklapaju u povijesni karakter Villette Phasiane pružajući intimu i privatnost svakom gostu. Istodobno, svaka je soba klimatizirana, opremljena mini barom, osobnim sefom, sušilom za kosu, telefonom, satelitskom LCD televizijom te brzim Wi-Fi internetom pružajući komfort svakom modernom putniku.

Boravišna pristojba uključena u cijenu!
Rani check in i kasni check out prema raspoloživosti!

Villetta Phasiana je član austrijske grupacije hotela Schlosshotels & Herrenhauser kao i europske hotelske organizacije Historic hotels of Europe,  koje okupljaju povijesne hotele, hotele s karakterom, hotele s osobnošću odnosno hotele s pričom. Smještena u starogradskoj jezgri Fažane, ova kamena palača nekada je bila utočište za mornare i trgovce maslinovim uljem dok je danas utočište za sve one koji znaju cijeniti jedinstveno i originalno.