Dotjerane u svakom trenutku! Istaknite pogled uz BROW LIFT - uređivanje obrva ili LASH lift - uvijanje i podizanje trepavica u Beauty Studiu Malèna Rijeka, od samo 119 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite između tri ponuđene opcije te probudite zavodnicu u sebi! Uštedite si vrijeme za oblikovanje obrva i skupe preprarate za rast trepavica... Kupon se može iskoristiti do 20.06.2022.

Prije kupnje kupona izaberite: 

• Opcija 1) Brow lift (podizanje obrva) + korekcija obrva (trajanje tretmana 60 min)

• Opcija 2) Brow lift (podizanje obrva) + korekcija obrva + bojanje obrva (trajanje tretmana 90 min)

• Opcija 3) Lash lift (podizanje prirodnih trepavica) + botox za trepavice (ubrzava rast, hrani, njeguje i jača korijen trepavice) + bojanje trepavica (trajanje tretmana 90 min) 

Brow lift
Brow lift je tretman uređivanja i podizanja prirodnih obrva u željeni oblik. Posebno je pogodan za neposlušne, kovrčave te one obrve koje imaju smjer rasta prema dolje.Tijekom tretmana mijenja se struktura prirodnih dlačica te tako postaju fleksibilnije, dok se dlačice lako češljaju u svim smjerovima. Rezultati dobro napravljenog brow lifta traju oko 2 mjeseca.

Lash lifting – podizanje trepavica
Lash lift je bezbolan keratinski tretman neagresivnog uvijanja i podizanja trepavica koji je osmišljen za sve žene koje ne žele ekstenzije,a žele lijep i zavodljiv pogled. 
Lash lift čini upravo to što mu naziv govori – podiže, uvija i daje definiciju vašim trepavicama, koje su u kombinaciji s bojanjem, tamnije i primjetnije.
Rezultat traje od 6-8 tjedana. Ako imate dulje trepavice, čak vam više niti neće biti potrebna maskara.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 099/214 33 74, uz KOD i ID kupona po primitku!