Proljetni wellness predah u Novigradu! Spektakularni Aminess Maestral Hotelu 4* očekuje Vas na 3 dana/2 noćenja s Polupansionom + piće uz večere, uz wellness uživanje, sve za 2 osobe i samo 2169 kn!

5 prodanihMožete kupovati i dalje!

Noćenje je u sobi s balkonom prema moru! Dijete u sobi s dvoje odraslih na pomoćnom ležaju do 7 godina uključeno u cijenu smještaja! Uz večeru je još uključeno piće - točeno bijelo i crno vino, pivo, bezalkoholna pića, mineralna voda! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 21.05.22. Isključeni termin 29. i 30.04.22.

U 2022. godini su sve sobe kompletno renovirane.

Uz 318 klimatiziranih soba Aminess Maestral Hotela 4*, goste čekuju restoran, aperitiv bar, frizerski salon, mini club, suvenirnica i vanjski bazen.

Ponos hotela svakako je suvremeno opremljeni wellness centar koji se prostire na više od 2.500 m² te ga prostranost i minimalizam uređenja čine idealnim mjestom za bijeg od svakodnevice i vašom novom oazom opuštanja.  Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Ono što cijeli wellness prostor čini jedinstvenim zasigurno je činjenica da u trenucima opuštanja kroz veliku staklenu stijenu promatrate smirujuće zelenilo mediteranskog vrta, beskonačno morsko plavetnilo i slikovite krovove starog Novigrada.

U cijenu je uključeno korištenje unutarnjeg bazena i whirpoola na 2 sata, no gosti mogu svakog dana koristiti isto uz poštivanje covid ograničenja.

Posebnu atrakciju predstavlja unutrašnji bazen s morskom vodom koji i tijekom hladnijih mjeseci omogućuje uživanje u svim dobrobitima morske vode

Fitness zona proteže se na čak 300 m², a SPA sadržaji (whirlpool, biosauna, finska sauna, parna kupelj i prostor za odmor) na ukupno 450 m². Uživanje u wellnessu može se upotpuniti i njegom lica i tijela, a ukoliko gosti žele uživati u potpunoj privatnosti, na raspolaganju je Lalande VIP SPA s finskom saunom, whirlpoolom te relax zonom s vodenim krevetom.

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja uz 2 polupansiona (buffet doručak i večera, uz večeru je uključeno piće - točeno bijelo i crno vino, pivo, bezalkoholna pića, mineralna voda), u superior sobi s balkonom morska strana, sve za 2 osobe.

Kuhinja Aminess Maestral Hotela 4* jedan je od najjačih zaštitnih znakova hotela. Inzistira na svježim namirnicama i kvaliteti, koristi maslinovo ulje Vergal iz vlastite proizvodnje te nudi bogata riblja i mesna jela uz nezaobilazne istarske tartufe.

Rekreacijski sadržaji i sportsko-animacijski programi namijenjeni svim uzrastima i interesima, učinit će vaš odmor u Aminess Maestral Hotelu 4* nezaboravnim iskustvom. 

Potrebno je rezervirati termin na recepciji wellness centra u hotelu Aminess Maestral ili e-poštom na wellness@aminess.com. Vrijeme boravka u SPA zoni, bazenu i fitnessu ograničeno je na 2 sata.

Uz naše objekte nalaze se sportski tereni idealni za treniranje nogometa i tenisa (17 terena) kao i igralište za beach volley, mini golf, Aquapark, paintball, a u blizini je i potpuno opremljena gradska sportska dvorana. Samo 2 km udaljena rijeka Mirna stvorena je za vožnju kajakom, dok golferi mogu uživati na golf igralištu s 18 rupa. Svi sadržaji će biti dostupni sukladno odlukama Stožera i vremenskim uvjetima!

Aminess Maestral Hotel 4* kao bike friendly hotel (ima i spremište za bicikle) koji prati trendove u Istri kao biciklističkoj destinaciji s više od 2600 kilometara staza i puteva od čega se u široj okolici Novigrada nalazi 500-tinjak kilometara.

ODMAH po primitku kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail kuponi@aminess.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.