NOVO - HIT tretman 4D CRYOCOOLSCULPTING 360 Pro s 4 aplikatora koja rade istovremeno! Otopite masne naslage na 4 zone u 1 dolasku u Salonu Tajna Ljepote u Zagrebu + limfna drenaža GRATIS!

Mogu se tretirati 4 zone istovremeno, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana! Kupon se koristi u 1 dolasku, a tretman traje oko 50 minuta. Kupon se može iskoristiti do 30.06.2022.

JEDINI APARAT U HRVATSKOJ GDJE SVA 4 APLIKATORA RADE ISTOVREMENO

4D CRYOCOOLSCULPTING 360 Pro je najnoviji i jedini uređaj četvrtke generacije u Hrvatskoj koji zamrzavanjem pod 360 stupnjeva trajno uklanja masne stanice čak i sa podbratka! Aplikatori ovog uređaja zamrzavaju masno tkivo po cijeloj površini za razliku od prethodnih jeftinih uređaja koji zamrzavaju tkivo samo bočno. 

Time su i rezultati puno bolji a sam tretman traje kraće. Još jedna posebnost ovog uređaja je u tome što se aplikatori mogu prilagoditi svakom tijelu, bilo da ima manje ili više masnog tkiva, jer je moguć izbor više dimenzija aplikatora. 

Također po prvi puta uređaj može potpuno ukloniti podbradak što omogućuje manji aplikator za podbradak.

Dva veća aplikatora mogu tretirati veće površine - trbuh, bedra, stražnjicu, noge - a druga dva manja aplikatora ruke, listove, leđa, područje ispod prsa (kod muškaraca). Aplikatorom za podbradak može se tretirati podbradak, područje kod pazuha, koljena.

Tretmani 4D Cryocoolsculpting 360 Pro se vrše zamrzavanjem masnog tkiva te su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti.

4D Cryocoolsculpting 360 Pro zamjenjuje čak 3 tretmana u odnosu na prijašnje uređaje! Vrijeme tretiranja s četiri aplikatora u jednom dolasku je samo 50 minuta u odnosu na 60 minuta kod prijašnjih uređaja i tretiranja s samo dva aplikatora, a temperatura na kojoj se tretira masno tkivo je od -5 do -10 stupnjeva.