Uvjerite se u moć elektrostimulacije u infracrvenom tunelu, spa kapsule sa ozonom, kavitacije, vacuslima i limfne! Studio T&D u OSIJEKU - VELIKI PAKET od 35 tretmana mršavljenja uz 80% POPUSTA!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u vidljivim rezultatima i zablistajte s vitkom figurom! Paket uključuje: 3x kavitacija + 8 x elektrostimulacije u infracrvenom tunelu + 4x limfne drenaže + 4x infracrvene kapsule sa ozonom + 8x vacumslim! Kupon vrijedi do 10.07.2022.

• KAVITACIJA

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je efektivan tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

• Elektrostimulacija mišića (pasivna gimnastika) je terapija kojom se ubrzava  mršavljenje i oblikovanje tijela, te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju putem elektroda postavljenih na ciljana mjesta na tijelu, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjaje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, rast - povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina i slično. Tretman traje 30 minuta. Posebnost ovog tretmana je što se provodi u Infracrvenom tunelu koji je po svom djelovanju jedinstven, osim što zagrijava mišiće, zbog dodatnog efekta zatezanja i pomlađivanja kože. Naš IC tunel je jedini aparat takve vrste u Slavoniji i Baranji. 

• Infracrvena spa kapsula s ozonom kombinira toplinu, led svjetlosti različitih boja od kojih svaka ima drugačiji učinak na kožu te infracrvene svjetlosti i ozona. Tretman traje od 30 do 45 minuta. Metabolizam se ubrzava, potiče lučenje hormona leptina koji je regulator apetita te pomaže u mršavljenju, detoksikaciji organizma, učvršćivanju kože i pomlađivanju. Na potpuno neinvazivan način u kombinaciji sa elektrostimulacijom mišića postiže izvrstan efekt koji dovodi do drastičnog smanjenja masnih naslagana kritičnim, odnosno željenim dijelovima tijela. Ozon u infracrvenoj spa kapsuli  usporava proces starenja organizma, čisti kožu i čini je mekom i mlađom te pospješuje regeneraciju kolagena i elastina iz kože. Ubrzava metaboličke procese organa i endokrinih žlijezda te poboljšava cirkulaciju krvi čime se pospješuje regeneracija tijela iznutra i izvana. 

• Vacuslim je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

• Zadatak limfne drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.