OBITELJSKI odmor u zaljevu Rapca uz vrhunski Girandella Maro Suites 5* by Valamar! 3 dana/ 2 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom za do 4 osobe uz SPA, korištenje bazena, parking, animaciju...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hedonistički luksuz za čitavu obitelj dobio je puno ime: GIRANDELLA MARO SUITES! Odaberite smještaj u Junior Family Suite-u za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 16 godina ili smještaj Superior Family Suite-u za 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termine od 02.05.22. do 26.05.22.

GIRANDELLA MARO SUITES

Smješten u borovoj šumi pored niza šljunčanih plaža, Girandella Maro Suites spreman je ispuniti svaku želju vaše djece.

Ponude uključuju: 3 dana uz 2 noćenja + All Inclusive - bogati buffet doručak, ručak i večera (bezalkoholna pića iz automata, pivo i vino za vrijeme obroka, snackovi u određeno doba dana) + korištenje grijanih unutarnjih bazena Aqua Maro + korištenje SPA zone + Maro club + besplatan parking + besplatan WI-FI! Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Prostrani obiteljski suiteovi opremljeni su svim dječjim potrepštinama i opremom za sigurnost vaše djece, a svaki kutak u resortu poziva na igru. Osim all inclusive ponude prilagođene djeci i dječjeg bifea, očekuju vas atraktivni vanjski i unutarnji bazeni s vodenim efektima i toboganima kao i Super Maro igraonice i prvoklasni sadržaji za tinejdžere.

Pripremite se za još veći i bolji izbor doživljaja u Girandella Maro suiteovima. Maro restoran namijenjen je isključivo gostima Girandella Maro suiteova.
Na raspolaganju vam je i shuttle golf vozilo na dan dolaska kao i niz novih sadržaja tijekom odmora poput novog Maro igrališta na otvorenom sa biciklističkim poligonom, toboganom i penjalicom.

SMJEŠTAJ

JUNIOR OBITELJSKI SUITE S BALKONOM - MARO SUITES

Balkon, 1 soba s bračnim krevetom i kaučem, 1 soba s krevetom za jednu osobu, max. 3 osobe, Kupaonica s tušem, Set za kavu, Klimatizacija, LCD Sat TV, 37,6 m2



SUPERIOR OBITELJSKI SUITE S BALKONOM, POGLED NA MORE - MARO SUITES
Balkon/ pogled na more, jedna soba s bračnim krevetom i dnevni boravak s kaučem, spavaća soba s krevetom na kat, maksimalno za 4 osobe, 1 kupaonica s kadom, tušem i dva umivaonika (jedan prilagođen djeci) i stepenica za djecu, WC odvojen od kupaonice



MARO - PREMIUM BUFFET RESTORAN SAMO ZA GOSTE GIRANDELLA MARO SUITES
Stilski uređen premium buffet restoran Maro sa zadivljujućim pogledom i prostranom terasom pronaći ćete u centralnom dijelu resorta u blizini recepcije.
Premium show cooking buffet restoran za goste Girandella Maro Suites
Najbolje iskustvo gourmet doručka u Hrvatskoj sa specijalitetima mediteranske i internacionalne kuhinje.

AQUA MARO

Bez obzira na godišnje doba, grijani unutarnji bazeni Aqua Maro idealni su za opuštanje i zabavu s mališanima. U malom dječjem bazenu možete uživati prskajući sa svojim bebicama, dok se starija djeca mogu zabavljati na toboganima ili u grijanom unutarnjem bazenu povezanim s vanjskim bazenom. Dodatnu zabavu možete potražiti i na vanjskom activity bazenu gdje vas očekuju i vodeni tobogani.

SPA ZONA

Obuhvaća finsku saunu, infracrvenu saunu, kneipp kupku za stopala, organic bar sa ponudom svježeg voća, orašastog voća, čajeva i aromatizirane vode. Wellness prostor se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

• Za korištenje određenih sadržaja potrebno je unaprijed rezervirati termin. Beauty zona nije uključena u cijenu i plaća se na licu mjesta.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.