[OSIJEK] POBJEDITE VRIJEME! Izbrišite godine s lica uz VITAMIN A - RETINOL GLOW tretman (enzimski piling+ vakuum + retinol masaža i serum) za smanjenje bora i pigmentacije u Studiu T&D uz 65% popusta!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: enzimski piling, tretman vakumom za lice za otvaranje pora i uklanjanje nečistoća iz kože, masažu lica retinol hydro dubinskim serumom + retinol krema tretman, trajanje tretmana je 50 min! Kupon se może iskoristiti do 30.06.2022.

Retinol serumi i kreme

Ovaj je serum najučinkovitiji način za poboljšanje zdravlja kože. Bez obzira na vašu dob ili tip kože, retinol je super zvijezda čuvar kože. Daje koži zdrav sjaj, poboljšava teksturu kože i smanjuje tamne mrlje ubrzavajući promet stanica kože koji se usporava starenjem. 

Bori se protiv bora i finih linija - najsnažniji učinak koji retinol ima na kolagen. Retinol ovdje ima dvojaki učinak: ne samo da smanjuje količinu razgradnje kolagena zbog izlaganja suncu sprečavanjem povećanja enzima zvanog kolagenaza, ali također pomaže u poticanju proizvodnje novog kolagena Smanjuje pigmentaciju - Retinol poboljšava izgled tamnih mrlja, crvene kože, peckavih opeklina i ljuskavih tena.

Vitamin A (zvani retinoli i srodni - retinoidi): voljen zbog svoje sposobnosti da potiče rad stanica, postupak koji zamjenjuje Vaše umorne stanice kože svježim novim, proizvod s retinolom može povećati prirodnu razinu kolagena u koži, zaglađivati ​​bore, izblijediti tamne mrlje, pa čak i pomoći u uklanjanju akni.

Enzimski piling
Enzimski pilinzi sadrže aktivne sastojke, različite amilaze, u proizvodima rade po principu da otklanjaju mrtvi sloj stanica. Oni se uvijek koriste kao priprema za drugi tretman. Uklanjaju mrtvi sloj kože i smiju ga koristiti apsolutno sve vrste kože. Ne ostavljaju nikakve reakcije na koži, nisu preagresivni, a ako je riječ o masnijoj koži koju stalno treba odmašćivati efektivno na istu djeluju.

Vakuum terapija 

Mehanički način tretiranja kože i potkožnog tkiva zasnovan na primjeni vakum masaže. Tretman masaže i limfne drenaže vakumom zasniva se na ritmičkom mijenjanju pritiska po površini kože. Time se u koži vrši pulsiranje, poboljšava se cirkulacija i limfna drenaža, povećava se razmjena hranljivih materija u tkivu što doprinosi boljoj ishrani tkiva. Preporuča se kod limfnog zastoja i svih zadržavanja tekućina, natečenost lica, kapaka, podočnjaka, umorne, sive i kože općenito lošeg izgleda, isušene kože, bora, nečiste kože, akni ili viška masnog tkiva. 

Nakon tretmana ne preporučuje se umivanje narednih 10 h!