Studio Geranij u Zagrebu rasteretit će Vas i opustiti! MASAŽA U PARU aromatičnim uljima/ čokoladom ili česticama zlata za jedinstveno zajedničko iskustvo, već od samo 239 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između masaže u paru sa aromatičnim uljima ili čokoladom za 239 kn ili masažu u paru sa česticama zlata za 259 kn! Kupon se može iskoristiti do 10.07.2022.

Studio Geranij brine se o zadovoljstvo klijenata nudeći profesionalne usluge i uslužno osoblje! 

Aromamasaža 

Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav. 

Čokoladna masaža

Masaža toplom tekućom čokoladom budi sva čula, čini kožu mekšom i čudesno glatkom, a mirisom potiče stvaranje serotonina, hormona odgovornog za osjećaj sreće i odbrog raspoloženja. Zbog ovog iznimnog kemijskog sastava, čokoladna masaža djeluje na kožu kao i na mozak gotovo euforično. 

Osim što poboljšava strukturu kože, čokoladna masaža snažno tonificira i svojim obnavljajućim svojstvima potiče porizvodnju kolagena i elastina, što joj osigurava potrebnu čvrstoću i napetost. Kakao, maslac jedna je od najcjenjenijih i najstabilnijih poznatih masti, a zbog svoje strukture ima sposobnost dubokog prodiranja u kožu. Prepustite se čokoladnom užitku na Vašoj koži u nažem kozmetičkom salonu i osjećajte se kraljevski.

Ponuda Studija Geranij uključuje: Masaža u paru aromatičnim uljima / čokoladom ili česticama zlata!

Opcija 1: masaža u paru sa aromatičnim uljima ili čokoladom

Opcija 2: masaža u paru sa česticama zlata 

Novo radno vrijeme je od 12 h do 20 h. - ako se djelatnici ne jave na telefon odmah, odrađuju tretmane - pa pokušajte kasnije nazvati, hvala na razumijevanju! 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina 3-5 dana unaprijed na broj telefona : Miramarska 34 (091 4022 501) uz KOD i ID kupona po primitku.