TERMO FIT PROGRAMI u Hotelu Sport 4* u Ivanić Gradu - mali paket od 20 tretmana ili veliki paket od 40 tretmana s uključenim LPG tretmanima, teretanom i saunama, već od samo 899 kn/osobi!

Puna cijena 4.000 kn
Ušteda 77%
Cijena 899 kn
Uštedi još 45 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 45 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Detoksikacija, jačanje cirkulacije, vraćanje tonusa mišića te opuštanje u vrhunskim saunama čekaju Vas u paketima Hotela Sport! Ponuda vrijedi za i muškarce i žene! Kupon vrijedi do 16.07.2022.

Mali paket uključuje: 4x vježbanja termo kapsula, 4x vježbanja vibro platforma, 4x IC ležeća kapsula detox sauna, 4x LPG tretmana tijela lokalno (trbuh ili noge + stražnjica), 4x limfna drenaža + 1 ulazak u svijet sauna 2 h + 4x teretana.
Veliki paket uključuje: 8x vježbanja termo kapsula, 8x vježbanja vibro platforma, 8x IC ležeća kapsula detox sauna, 8x LPG tretmana tijela lokalno (trbuh ili noge + stražnjica), 8x limfna drenaža ili bodyformer, 2x ulazak u svijet sauna + 8x teretana.

Dobrodošli u moderan i luksuzan Hotel Sport 4* u Ivanić Gradu koji je smješten u ugodi prirodne tišine i mira, te time predstavlja idealno mjesto za Vas, vašu obitelj i poslovne partnere.

Mjesto za potpuno opuštanje svakoga dana možete pronaći u Wellness centru hotela Sport gdje Vam osim standardne ponude masaža, tretmana vrhunskom kozmetikom, solarija, unutarnjeg bazena sa protustrujnim plivanjem te 4 saune, u sklopu kozmetičkog salona nudimo mogućnost tretmana na jednom od kozmetičkih aparata (anticelulitni programi, depilacija, kavitacija...) koji će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli.

LPG tretmani - aparat koji je celulit pobjedio trodimenzionalnom masažom, tretiranjem lokalizirane masnoće intenzivnom lipolizom, oblikovanjem tijela, limfnom drenažom te liftingom tretiranog područja tijela. Ovim, jedinim medicinski priznatim, aparatom koji djeluje na principu vakuma i ugodnih rotirajućih valjčića koji pospješuju cirkulaciju 6-8 puta  i dovode regenerirajuće tvari u dermis i potiču vezivne septe da povezuju dermis sa fasciom misića, postiže se zdravo tkivo bez celulita i krajni rezultat vitkog tijela bez „narančine kore“ s njegovanom i gipkom kožom.

Wellness centar Hotela Sport sadrži 5 vrsta sauna. Uz finsku, rusku, bio i infracrvenu saunu te parnu kupelj, revitalizirati se možete u vanjskom jacuzziju ili unutarnjem bazenu sa protustrujnim mlaznicama.

Vanjska ruska sauna i jacuzzi - ima temperaturu od 100 stupnjeva Celzija uz 10% vlažnosti. Finska sauna ima najbolji učinak u borbi protiv stresa i preporuča se svima koji žive ubrzan način života. Pogodna je za sportaše nakon napornih perioda za brzu detoksikaciju i oporavak.

Finska sauna ima temperaturu od 100 stupnjeva Celzija uz 10% vlažnosti. Finska sauna ima najbolji učinak u borbi protiv stresa i preporuča se svima koji žive ubrzan način života. Pogodna je za sportaše nakon napornih perioda za brzu detoksikaciju i oporavak.

Bio sauna ima temperaturu od 50 do 70 stupnjeva Celzija, jača dišni sustav, srce i krvne žile. Pogodna je za duži i ugodniji boravak zbog optimalnog postotka vlage.

Infracrvena sauna napravljena je od drveta nordijske smreke s mirisnim smolama koje imaju opuštajući ugođaj. U infracrvenoj sauni zagrijavanje omogućavaju duge infracrvene zrake, a toplina infracrvene energije prodire do 5 cm u dubinu tkiva.

Vrhunski uređeno 300 m2 teretane na dva kata  opremljena s najmodernijim spravama koje će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli. Naše stručno vodstvo će Vam svojim savjetima i podrškom pomoći u postizanju željenih rezultata. Svi hotelski gosti imaju pravo besplatnog korištenja teretane.