Nezaboravno WELLNESS & SPA iskustvo u Opatiji bajnoj! Uživajte u 3 dana/2 noćenja s polupansionom u Grand Hotelu Adriatic uz bazen, jacuzzi, saune, bocu vina... sve za 2 osobe!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u najljepšem spa centru s panoramskim pogledom na Kvarner u Opatiji uz brojne pogodnosti! Ponude se mogu iskoristiti isključivo u terminu do 31.05.22. (sukladno raspoloživosti). Isključeni termini 10.-12.05.22. i 24.-26.05.22. te 26.-28.05.22.

U neposrednoj blizini mora smjestio se GRAND HOTEL ADRIATIC - hotel prestižne povijesti i dugogodišnje tradicije, posvećen izvrsnosti i pružanju besprijekorne usluge, raspolažući sa 317 elegantno namještenih soba i apartmana suvremenog luksuza. 

Usto, Grand Hotel Adriatic ponosni je vlasnik Nacionalne oznake sigurnosnih protokola u turizmu i ugostiteljstvu.

Opustite se u jedinstvenom ambijentu jedne od najljepših Spa oaza u Opatiji -  ADRIATIC SKY SPA - smješten na 8. KATU HOTELA te gotovo cijeli okružen staklenim stijenama kroz koje se pruža spektakularan panoramski pogled na morsko plavetnilo!

Doživite neponovljiv ugođaj jedinstvene saune s najljepšim pogledom na Kvarner - FINSKA SAUNA smještena na 9. KATU HOTELA pruža veličanstveni pogled na more!

A osim čuvene finske saune, u Adriatic Sky Spa pronaći ćete i tursku, kao i sve popularniju infracrvenu saunu, na glasu i kao kraljicu anti-stress programa te poznatu po svojim višestrukim korisnim učincima po zdravlje.

U sklopu Adriatic Sky Spa nalaze se i unutarnja i vanjska Relax zona, idealne za opuštanje poslije boravka u sauni uz čašu osvježavajućeg napitka i opuštajuću mediteransku atmosferu. 

U cijenu je uključeno i korištenje unutarnjeg bazena, jacuzzija i sauna...

Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade: Adriatic I 4* i Adriatic II 3*, sa zajedničkom recepcijom i hotelskim sadržajima. Atraktivne, ugodne i udobno namještene sobe smještene su na 8 katova hotela, tik povrh glasovite obalne šetnice – Lungomare. Uživajte u potpunom komforu i nenadmašnoj mediteranskoj atmosferi.

Classic soba u Adriatic I 4* - udobno namještena dvokrevetna soba, opremljena svim modernim sadržajima koji Vam mogu zatrebati za komforan, ugodan i opušten boravak. Sve sobe imaju bračne ili odvojene ležajeve. Oprema Classic soba: kupaona s walk-in tušem, sušilo za kosu, LCD TV, kabelska TV, minibar, sef, direktna telefonska linija, klima i besplatan Wi Fi internet.

Standard soba u Adriatic II 3* - suvremeno opremljena i udobno namještena dvokrevetna soba koja pruža toplu i ugodnu atmosferu te sve moderne sadržaje potrebne za potpuni komfor.