Elegancija odmora bez premca... PROLJETNI odmor u Arbiana Heritage Hotela 4* u Rabu na 3 dana/ 2 noćenja na bazi bogatog buffet doručka uz opuštanje u bazenu i poklon butelja vina, sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel je smješten na samo par koraka od mora, okružen mediteranskim parkom u starom gradu Rabu, koji očarava svojom tisućljetnom poviješću! Kupon vrijedi isključivo za termin do 24.05.22.

U samom srcu srednjovjekovnog, istoimenog mjesta Raba, neposredno pored starih gradskih zidina i samo nekoliko koraka od mora, smjestio se luksuzni Arbiana Heritage Hotel. Ova predivna oaza mira idealno je mjesto za one koje traže privatnost i opuštanje, ali istovremeno očekuju vrhunsku uslugu i  gostoprimstvo.

Teško je izdvojiti ono što ovo mjesto čini toliko posebnim, jer je svaki kutak hotela jedinstven i priča neku svoju priču. Od raskošno i moderno uređenih soba sa mnoštvom luksuznih detalja, doručka usred njegovanog mediteranskog parka uz šumove i mirise mora, do intimne večere uz prigušena svjetla svijeća, uživajući pritom u ukusnim, s pažnjom pripremljenim jelima od svježih sezonskih otočnih namirnica, popraćenih čašom jednog od najboljih hrvatskih vina.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u dvokrevetnoj standard sobi **** + bogati buffet doručak + 1 x boca vina u sobi za dobrodošlicu + bademantil i papuče + korištenje vanjskog bazena (sezonski, ovisno o vremenskim uvjetima) + besplatne ležaljke uz bazen (prema raspoloživosti) + besplatan vanjski parking + besplatan wi-fi, sve za 2 osobe.

Uz 30 elegantnih soba i apartmana, gostima hotela na raspolaganju su vanjski bazen sa sunčalištem, vlastito parkiralište i fine dining restoran "Agatini vrtovi".

Ugostiteljska priča Hotela Arbiana seže u 1924. godinu, kada je hotel sagrađen kao utočište europske aristokracije. Tradicija je to koje se nismo odrekli pa je tako kroz sve ove godine hotel prepoznatljiv po svojem ekskluzivnom odnosu prema gostu i visokoj kvaliteti usluge. 

Hotel je nedavno obnovljen i uređen po najvišim standardima luksuza i udobnosti. U dizajnu interijera pažnja je posvećena svakom detalju, kako estetski, tako i funkcionalno. Jer male stvari čine razliku. S balkona soba Deluxe kategorije pruža se spektakularan pogled na Jadransko more i mediteranski park, dok s prozora Standard soba puca pogled u povijest, na čaroban stari grad i njegove kamene kuće. Sve sobe opremljene su klima uređajem, Smart LED TV- om sa satelitskim programima, izravnim pristupom internetu, radnim stolom i stolicom, mini barom, sigurnosnim sefom, telefonom s izravnom vanjskom linijom, sušilom za kosu, te modernom kupaonicom sa kadom ili walk in tušem.

SMJEŠTAJ

Istražite otok brzim električnim biciklima koje možete iznajmiti u hotelu, kao i montain bike te segway, a tu je i punionica za elektro vozila.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na sales@arbianahotel.com ili broj +385 51 775 900 potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na sales@arbianahotel.com, uz KOD i ID kupona.

Agatini Vrtovi

Gurmani će tu pronaći utočište u restoranu "Agatini vrtovi". Ekskluzivna vina najboljih svjetskih i hrvatskih vinara stapaju se ovdje sa svježim lokalnim sezonskim namirnicama koje naši chefovi pretvaraju u spektakle za ukusne pupoljke. Na prekrasnoj terasi restorana uživajte u miru zelenila, uz jutarnju kavu i fini doručak.