[NOVO] Istinsko opuštanje od svakodnevnice očekuje Vas u Samoboru! 2 dana/ 1 noćenje u sobama Stari Grad + plata za 2 osobe, sve za 2 osobe i samo 449 kn! Parking gratis!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatna pogodnost: boravišna pristojba je uključena u cijenu. Kupon za ponudu vrijedi do 30.06.22.!

Smještajni objekt Stari grad – Samobor smješten je u centru grada Samobora, svega 50-tak metara od Trga kralja Tomislava. 

Ponuda uključuje: 2 dana i 1 noćenje u dvokrevetnoj sobi + plata za 2 osobe (piće se plaća na licu mjesta) u Bistrou "Kantun" koji se nalazi dvije minute hoda od soba, sve za 2 odrasle osobe. Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.

Raspolažemo sa 8 smještajnih jedinica sa pogledom na Stari grad Samobor i šetnicu Vugrinščak gdje se nalaze bazeni koji su dostupni u ljetnim mjesecima. U mogućnosti smo smjestiti do 25 osoba. Sobe i apartmani su opremljeni s bračnim ležajevima koji se po potrebi mogu odvojiti na zasebne ležajeve.

Raznovrsna gastronomska ponuda pruža se u okolnim restoranima koje nudi specijalitete lokalne kuhinje. Uz smještajni objekt se nalazi 8 besplatnih parking mjesta.

Kućni ljubimci su dobrodošli!

O Samoboru 

Odavno je Samobor poznat upravo po svojim izletištima, manifestacijama, kulinarstvu kao i kulturi. Blizina Zagreba daje mu posebnu čar ladanja. Samobor je dobio ime prema legendi koja kaže kako u njemu rastu samo borovi. Naravno, to nije istina, ali je činjenica kako je jedna trećina grada prekrivena šumom u kojoj dominiraju borovi.