ALL INCLUSIVE FAMILY ODMOR u Hotelu Hvar 3* u Jelsi - 4 dana/3 noćenja ili 5 dana/4 noćenja na bazi all inclusive usluge, sve za 2 odrasle osobe i 1 ili 2 djece do 11,99 godina + bazeni i fitness!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite broj noćenja i provedite svoj godišnji odmor uz all inclusive uslugu i raznovrsne sadržaje Hotela Hvar! Kupon vrijedi od 21.05. do 05.06.2022.

U ALL INCLUSIVE ponudi očekuju Vas: buffet doručak, buffet ručak i buffet večera uz neograničenu konzumaciju pića uz obroke + neograničena konzumacija pića na all inclusive baru uz vanjski bazen (od 10 do 23h; točeno pivo, crno i bijelo vino, gazirana i negazirana bezalkoholna pića).

Hotel Hvar smješten je na poluotoku koji okružuje odmaralište sa 2 kilometra sunčane obale, a izvanredan je izbor niskobudžetnog resorta za putnike koji traže opušteno utočište u pijesku i mirnom Jadranskom moru, gdje zadovoljstvo pronalaze u veličanstvenom dijelu popularne pješčane plaže i diskretnoj stjenovitoj obali.

Zbog svog položaja u borovoj šumi, all inclusive resort nudi prekrasan uređeni pogled na Jadransko more iz svojih soba, lounge bar i restoran koji jednako vole parovi, obitelji i starije osobe. Hotel se nalazi na pješačkoj udaljenosti od centra Jelse uz morsku šetnicu, bogat brojnim lokalnim trgovinama, klubovima i konobama.

U ponudi Vas očekuje i korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena te fitnessa!

Naše hotelske sobe su pogodan izbor za male obitelji i parove koji traže povoljnu opciju resorta.

Spavaća soba, kupaonica s toaletom, balkon / terasa / francuski balkon; bračni krevet 160x200, krevet na razvlačenje, sofa krevet na upit, 17 m².

Naši restorani poslužuju sezonsku hranu koja se nabavlja s lokalnih eko farmi i imanja otoka Hvara. Lokalno uzgojene namirnice donose svježinu i jedinstvenost u naše jelovnike, uz mnoge kulinarske specijalitete pripremljene po domaćoj i dalmatinskoj tradiciji. 

U ponudi uključeni i poslijepodnevni slatki ili slani snack uz kavu, čaj i grickalice (16-17h)!
Dodatno uključeno za period 21.05.-05.06. - dalmatinska večera, piće dobrodošlice, živa muzika!

Među dugim popisom kulinarskih specijaliteta, naši gosti mogu uživati u autentičnom okusu svježe ribe i domaćih jela pečenih na otvorenoj vatri, prožetoj biljem, pokazujući kreativnost i okuse naše domaće kuhinje.