Proljetni wellness odmor za dvoje u Makarskoj - 2 ili 3 noćenja s doručkom u novom i modernom Boutique Hotel Mirjam 4*, opuštanje u jacuzziju i sauni, masaža od 30 minuta, fitness...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na prekrasnoj Makarskoj rivijeri, svega 150 metara od mora, a u blizini šume borova, smjestio se Boutique Hotel Mirjam 4* s bogatim wellness paketom za dvoje... Kupon vrijedi do 01.06.2022.

BOUTIQUE HOTEL MIRJAM 4*

U cijenu uključena boravišna pristojba i parking u privatnoj garaži!

Grad Makarska, bogata kulturnim spomenicima. Iz luksuzno namještenih soba uživajte u pogledu na brački kanal, kojim su nekad plovili brodovi staroga Rima. Nadaleko poznata mediteranska kuhinja, morski plodovi i brdsko zaleđe rezultiraju posebnim ukusima i zdravom hranom.

SOBE

Uživajte u moderno uređenim sobama na mirnoj lokaciji, opremljenima prema najvišim standardima. U našim sobama na raspolaganju su Vam klima uređaj, besplatan Wi-Fi, TV sa međunarodnim programima, mini bar, kuhalo za vodu, sušilo za kosu i balkon.

U ponudi uključeno korištenje saune, jaccuzzija i fitness dvorane te masaža u trajanju 30 minuta!

WELLNESS & SPA

Uživajte u izuzetno opuštajućim trenucima u sauni. Uz visoko ispoštovane standarde kvalitete i ugodnog ambijenta iskoristite blagotvorne učinke za poboljšanje vašeg zdravlja.

Hidromasažni bazen u našem hotelu dio je wellness & spa ponude. Prostor je idealan za opuštanje, a može primiti do 8 osoba. Jacuzzi je pogodan izbor za opuštajuće masaže i rehabilitaciju. Uživajte uz opuštajuću glazbu pri željenoj temperaturi vode te jačini mlaznica.

Fitness soba radi za vas 0 - 24. Kad god poželite i imate volje, možete se rekreirati. Fitness raspolaže raznim spravama i utezima te se nadamo da ćete pronaći nešto i za sebe.

RESTORAN

U Hotelu možete probati sve naše specijalitete, a koji su spremani po najboljim receptima, od svježih i kvalitetnih namirnica. Ugodan ambijent u restoranu za doručak, ručak ili večeru. 

Uživajte u bogatom buffet stolu za dobar početak dana. Doručak se poslužuje od 7 do 10:00 sati. Vjerujemo da ćete u širokoj ponudi toplih i hladnih jela, salata i žitarica pronaći nešto za sebe. 

Ako ste vegetarijanac, dijabetičar ili ste alergični na neku od namirnica, obratite se našem osoblju.