[13.-15.05.] ULTRA LAST MINUTE ponuda za FESTIVAL VINA URBANOVO u Međimurju i Termama Sveti Martin uz 2 polupansiona za 2 osobe, termomineralne bazene, bogate gastro i zabavne sadržaje!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite proljetni vikend u Međimurju uz kupanje, zabavu, gastro delicije i dobropoznati međunarodni festival vina - URBANOVO! Jedno dijete do 11,99 godina na pomoćnom ležaju GRATIS, a drugo dijete do 6,99 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 13.05.-15.05.2022.

U ponudu uključen i prijevoz za 2 osobe HOP ON HOP OFF BUSOM od Terma Sveti Martin do Štrigove te natrag!

Poseban hedonistički doživljaj iskusite uz paket pripremljen za jedinstveni festival vina u Međimurju – URBANOVO, međunarodnu tradicionalnu manifestaciju kojom se promovira kultura pijenja kvalitetnih vina i prezentira tradicionalna međimurska gastronomija, a koji se ove godine održava od 13. do 15.05. u Domu kulture Štrigova, udaljenom 5 km od Terma Sveti Martin.

Za dobru večernju zabavu pobrinut će se ekipa Terma Sveti Martin i Puba Potkova ispred kojeg se u subotu 14.05. održava poseban dio festivala Urbanovo: Wine & Gastro Urban Night Show, gdje vas očekuju ukusne delicije i "cooking show" poznatih osoba i međimurskih vinara, živa glazba i ples uz nastup benda "Eter" (pop, funk, soul, disco) te posebna promotivna ponuda najboljih međimurskih vina!

Veselimo se vašem dolasku u Terme Sveti Martin - Prvi Healthness Resort u Europi...

Kako smo iz godine u godinu sve više okrenuti prema razvoju proizvoda i usluga koji se usko vežu na zdravi život i sve u vezi s njim, bilo nam je vrlo važno da na kraju iskristaliziramo i moderniziramo naš vlastiti vizualni identitet. Naravno, sve to u skladu s filozofijom Dr. Rudolfa Steinera, čije smo elemente spojili u dinamičnu petlju te tako stvorili novi temelj naše Healthness vizije. 

POLUPANSION: 2x zdravi i domaći buffet doručak s neograničenim pićem (kava, domaći sok, domaći čaj) + 2x buffet večera s bogatim izborom tradicionalnih i lokalnih specijaliteta!

Hotel okružuju zeleni horizonti golf terena i međimurskih vinorodnih brežuljaka, dok unutrašnjost karakterizira suvremeni dizajn, elegancija te gostoprimstvo domaćina kao neopipljiv, ali itekako osjetljiv sastojak u kreiranju doživljaja.

U ponudi Vas očekuje i neograničeno kupanje u unutarnjem termomineralnom bazenskom kompleksu The Temple of Life i noćno kupanje do 00:00 h u petak i subotu!

THE TEMPLE OF LIFE bazenski kompleks bogat je termomineralnom vodom koja donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima. Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode. Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!

Moderno uređen i luksuzan prostor WELLNESS OAZE nevjerojatne veličine od 1800 m2 pravo je mjesto za hedonističko uživanje i zdravlje uz suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen sa podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje, whirlpoolom, tuševima doživljaja uz tropsku kišu i hladnu maglu, ledenom spiljom i hladnim bunarom za rashlađivanje, tematizirani prostor za relaxaciju te refresh kutkom uz zdrave napitke i voće. Napomena: hotelski bazen je postao dio spa zone te nije uključen u cijenu, već ide uz dodatnu nadoplatu, kao i saune.

Odmorite se, zabavite i kušajte najbolja međimurska vina u Termama Sveti Martin, jedinstvenoj destinaciji kontinentalne Hrvatske, smještene u oazi mira, tišine i netaknute prirode. Upoznajte Međimurje, područje koje obiluje vrijednom kulturno-povijesnom baštinom, ali prije svega nenadmašnim prirodnim ljepotama. Osim što je polazišna točka za istraživanje brojnih prirodnih i kulturnih ljepota regije, Resort nudi i jedinstveno iskustvo unutar svoja 4 brežuljka.