NOVO! Sve što Vam treba na jednom mjestu depilacija, masaža ili pedikura... Uz do 53% POPUSTA Wellness & Spa Barossa u Vinkovcima donosi sjajne pakete, već od samo 90 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite jedan od ponuđenih paketa i razmazite svoja osjetila! Kupon za ponudu vrijedi do 19.06.2022.

Depilacija

Nakon depilacije na depilirano područje nanosimo pjenu i kremu koje smiruju iritaciju na koži i po želji ampule koje usporavaju rast dlaka.S vremenom dlake se na tretiranom području prorjeđuju. Možemo ju nazvati depilacijom na prirodan način zbog samog sastava preparata, 100% prirodnog. Pri tretmanu se koža ne oštećuje jer se pasta lijepi za dlaku, te ju izvlači duboko iz korijena.

Masaža

Blagodati masaže znamo svi, sad je dokazano da korist nije samo na razini ugode mišićne i koštane ozljede kod starijih ljudi, kao i kronična oboljenja mogla bi se početi liječiti masažama umjesto lijekovima. Prema njihovim istraživanjima, masaža za organizam zapravo može učiniti više koristi od jednostavnog opuštanja mišića. Masaža će odstraniti bolove i napetost u vašem tijelu, a vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini! Opušta anksiozne i nervozne osobe sklone stresu.

Pedikura

Dobra pedikura raj je za Vaša stopala, ostaviti će vam osjećaj svježine, lakoće i opuštenosti. Stopala će vam izgledati i osjećati se bolje nego godinama prije.

Tretman svih problema koje nalazimo na stopalima, a obavlja je educirana stručna osoba majstor pediker sa dugogodišnjim iskustvom,  i vrhunskom medicinskom kozmetikom u ugodnom i opuštajućem ambijentu.