Izuzetna ljepota Kaštel Lukšiča oduševit će Vas na 3 dana/ 2 noćenja na bazi doručka u Hotelu Villa Žarko! Opustite se u vanjskom bazenu, sauni, sve za 2 osobe i samo 1398 kn!

1 dijete do 12 godina gratis u sobi s roditeljima na pomoćnom ležaju! Slikovite plaže, zaljevi i tvrđave koje pozivaju u šetnju i razgledavanje tog prekrasnog kutka zemlje - Kaštel Lukšić! Kupon za ponudu vrijedi isključivo do 01.06.22.

Hotel Villa Žarko

Privlačna vitalnost kaštelanskog zaljeva dovest će Vas u njegovo srce,
Kaštel Lukšić, jedan od najljepših i najzelenijih među 7 živopisnih
Kaštela, a u njegovom turistički najprivlačnijem dijelu nalazi se hotel
"Villa Žarko".

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u deluxe sobi s balkonom i pogledom na more + 2 x bogati buffet doručak u restoranu + besplatno korištenje vanjskog bazena + 1 x besplatno korištenje saune uz prethodnu rezervaciju + korištenje fitness sprava u fitness centru + besplatan parking + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.

SMJEŠTAJ

Hotel "Villa Žarko" nudi Vam 16 suvremeno opremljenih soba s pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo, izravnu telefonsku liniju, televiziju sa
satelitskim programom, mini bar, centralno grijanje, klima uređaj i
terasu.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

Deluxe dvokrevetna soba

Uređena je u modernim tonovima te ima prostranu kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom.

Sadržaji

Našim gostima su na raspolaganju aperitiv bar s ljetnom terasom,
zatvoreni restoran za posluživanje doručka, vlastito parkiralište sa 20 mjesta te plaža na udaljenosti 20 m od hotela.

LOKACIJA
U kaštelanskom zaljevu nalaze se slikovita stara primorska sela: Kaštel Štafilić, Kaštel Novi, Kaštel Stari, Kaštel Lukšić, Kaštel Kambelovac, Kaštel Gomilica i Kaštel Sučurac. Ovih sedam gradića koji se kao sedam bisera slažu u oblik ogrlice spojili su se i postali suvremeni grad Kaštela. Svaki od njih je zadržao unikatni, izuzetni karakter. 

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 095 5050 889 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: antonija@foteinos.hr, uz KOD i ID kupona.