Sjajan svibanjski odmor u Poreču... 3 dana/2 noćenja bogatog champagne doručka + 2x brunch u Valamar Riviera Hotel & Residence 4* u Poreču za 2 osobe, već od samo 1646 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu te imate besplatan parking Žatika! Brunch se poslužuje do 13:00 h! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin do 25.05.2022.

VRHUNSKI BOUTIQUE HOTEL NA STAROGRADSKOJ RIVI U POREČU

Valamar Riviera Hotel je smješten na slikovitoj porečkoj rivi u blizini povijesne gradske jezgre odakle se pruža pogled na otok Sveti Nikola.

Kao dobitnik prestižne nagrade organizacije World Travel Award u kategoriji najboljeg hrvatskog boutique hotela, ovaj hotel je savršen izbor za odmor u Poreču.

Ako volite sofisticirane detalje i tražite romantični ugođaj za odmor udvoje, na pravom ste mjestu. Elegantne sobe i suiteovi s pogledom na rivu, personalizirana usluga i izvrsna hrana pridonijet će jedinstvenom intimnom ozračju.
Uz opuštajuću plažu na otoku Sveti Nikola rezerviranu samo za vas i sve kulturne i zabavne sadržaje grada nadohvat ruke, vaš nezaboravan odmor u Poreču je zajamčen.

Classic soba: bračni ili odvojeni kreveti; max. 2 osobe; kupaonica s tušem/ kadom; klimatizacija/ grijanje; aparat za čaj/ kavu; dodatni higijenski i kozmetički pribor na upit; glačalo i daska za glačanje; mini bar; mogućnost izbora jastuka (perje, spužva, anatomski i sl.); sušilo za kosu; telefon s izravnim biranjem.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.

Pripremite svoje nepce za jedinstvene i neponovljive okuse Mediterana koje najbolji Valamarovi chefovi i sommelieri sljubljuju u à la carte restoranu Spinnaker. 

Otkrijte čari vrhunskih istarskih vina u šarmantnom wine baru Parentino na slikovitoj porečkoj rivi.