DAN DRŽAVNOSTI na BRAČU u Gava Waterman Milna Resort-u uz 2 ili 3 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE usluge + korištenje bazena, sauna, fitnessa, sportskih sadržaja, sve za 2 osobe, od samo 1998 kn!

27 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 12 godina GRATIS! Uživajte u gradiću okrenutom zalazu sunca - Milni! Prepustite se jedinstvenom all inclusive odmoru za pamćenje... Kupon za ponudu 1 vrijedi od 28.05.22. do 30.05.22. Kupon za ponudu 2 vrijedi od 27.05.22. do 30.05.22.

Kupite kupon za Dan državnosti i sudjelujte u nagradnom natječaju u kojem imate priliku osvojiti besplatno dodatno noćenje. Prvi krug nagradnog natječaja započinje 16.5.2022. i traje do četvrtka 19.05.2022. u 15:00 sati kada ćemo izvući ime sretnog dobitnika. Zapratite nas na društvenim mrežama i podijelite našu objavu.

GAVA WATERMAN MILNA RESORT je naselje Waterman grupacije smješteno u prekrasnoj uvali Osibova blizu naselja Milna na otoku Braču. Idealna lokacija u borovoj šumi uz samo more u kombinaciji sa modernim sobama, te mnoštvom zabavnih sadržaja  pružiti će Vam nezaboravan odmor.

Napomene za djecu: 1 dijete do 12 godina u 1/2+1 ili 1/2+2 sobama sa dvoje odraslih je gratis; 2 dijete do 12 godina u 1/2+2 sobi sa dvoje odraslih plaća doplatu u iznosu od 275,00 kn po noćenju u 1/2+2 Waterman Milna Junior Suite, odnosno 300,00 kn po noćenju u 1/2+2 Waterman Milna Suite Bungalow (plaća se na recepciji). Osoba 12 godina i starija: treća osoba u 1/2+1 sobi, te treća i četvrta osoba u 1/2+2 sobi, svi spavaju na pomoćnom ležaju i plaćaju doplatu u iznosu od 400,00 kn po noćenju u 1/2+1 Waterman Milna Deluxe soba, 440,00 kn po noćenju u 1/2+2 Waterman Milna Junior Suite, odnosno 480,00 kn po noćenju u 1/2+2 Waterman Milna Suite Bungalow (plaća se na recepciji).

Nadoplate na recepciji - boravišna pristojba po osobi i danu 10,00 kn, djeca do 12 godina gratis, djeca od 12 do 18 godina 5,00 kn po djetetu i dan

Sve eventualne doplate smještaja za djecu i odrasle, plaćaju se prilikom dolaska za puni iznos boravka kao i boravišna pristojba.

Korisnici ove ponude ostvaruju i sljedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskog bazena, infinity vanjskog grijanog bazena i odvojenog bazena za djecu, svi sa slatkom vodom, unutarnjeg bazena sa slatkom vodom, sauna i parna kupelj, unutarnji i vanjski fitness sa spravama, boćalište, luk i strijela, mini golf, stolni tenis, jedan multifunkcionalni vanjski sportski teren sa opcijama igranja - tenis teren tvrda podloga, odbojka, košarka, badminton, rukomet, futsal, vanjsko dječje igralište, besplatne ležaljke i suncobrani na bazenima i na plaži (ograničen broj), besplatan parking (ograničen broj), besplatan WiFi.besplatan transfer od hotela do centra Milne minimalno 4 puta na dan (uz prethodnu rezervaciju), besplatan WiFi.

ALL INCLUSIVE program hrane i pića: doručak, ručak, popodnevni kolač/čaj/točena kava, te domaća alkoholna i bezalkoholna pića sa točionika u restoranu za vrijeme obroka i na all inclusive baru 10:00 - 23:00, večera. Prva usluga obroka su  popodnevni snack i večera, a zadnja ručak.

1/2+1  Waterman Milna Deluxe soba

Bračni krevet ili dva odvojena kreveta, krevet s mogućnošću jednog pomoćnog ležaja. Sadržaji u sobi: telefon, LCD Sat TV, kupatilo sa tušem, sef (uz doplatu), individualno kontrolirani klima uređaj, mini frižider, balkon ili terasa. Dječji krevetić (uz doplatu).

1/2+2 Waterman Milna Junior Suite

Soba se sastoji od spavaćeg prostora sa bračnim krevetom ili s dva odvojena kreveta, krevetom i otvorenog dnevnog prostora sa mogućnošću dva pomoćna ležaja. Sadržaji u sobi: telefon, LCD Sat TV, kupatilo sa tušem, sef (uz doplatu), individualno kontrolirani klima uređaj, mini frižider, balkon ili terasa. Dječji krevetić (uz doplatu).

1/2+2 Waterman Milna Suite Bungalow

Ovo je jedan od najpopularnijih vrsta soba u Waterman Milna koji Vam nudi dodatke koji će u potpunosti zaokružiti udobnost odmora! Soba se sastoji od spavaćeg prostora sa bračnim krevetom ili s dva odvojena kreveta i vratima odvojenog dnevnog prostora sa mogućnošću dva pomoćna ležaja. Sadržaji u sobi: telefon, LCD Sat TV, kupatilo sa tušem, sef (uz doplatu), individualno kontrolirani klima uređaj, mini frižider, balkon ili terasa. Dječji krevetić (uz doplatu).

Usluge pospremanja smještajnih jedinica ne vrši se nedjeljom. Prilikom email potvrde ili na check in, gosti mogu izraziti želju da sobarice i hotelsko osoblje ne ulaze u smještajnu jedinicu.

*Ovaj Resort ima mogućnost Web Self check in-a

* Gostima je besplatno na raspolaganju prostorija za odlaganje prtljage i tuš za dnevnu uporabu.

Mogućnost najma ogrtača i papuča po cijeni od 60,00 kn ili dječjih veličina po cijeni od 40,00 kn za 3 noćenja, uz depozit od 150,00 kn koji se vraća nakon povrata istih. Više informacija možete dobiti na recepciji po dolasku.

Ponuda masaža u Island Spa centru uz 20% popusta na licu mjesta! Informacije i rezervacije na broj +385(0)98/555-366.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti termina na mail sales@gava-resort.com ili telefonom na broj +385 (0)21 640 195 . ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na mail sales@gava-resort.com, uz KOD i ID po primitku.

Radno vrijeme: ponedjeljak - petak od 08:00h do 16:00h!

MILNA

Milna je povijesni gradić smješten na zapadnom dijelu otoka Brača. Okrenuta zalazu Sunca, zaštićena od jakih vjetrova i osvježavana ljetnim maestralom, Milna je umirujuće utočište za ljude i brodove. Milna je jedno od najskladnijih ‘malih mista’ baroknog urbanizma u Dalmaciji, oaza sredozemne kulture življenja, bogate pomorske, ribarske i vinogradarske prošlosti.