Upustite se u otkrivanje tajni otoka Raba u ŠPICI LJETNE SEZONE na 8 dana/ 7 noćenja za do 4 osobe + uživanje u bazenu i jacuzziju u Apartmanima Opsenica Barbat tik do mora...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zadivljujuće prirodne ljepote, šume i parkovi sa stoljetnim borovima, crnikom i agavama neće vas ostaviti ravnodušnima... Rok iskoristivosti kupona je u periodu od 16.07. - 21.08.2022.

Apartmani Opsenica nalaze se među zelenilom u Barbatu, na 300 metara od najbliže plaže. 

Objekt je okružen zelenilom i vrtom, a gosti se mogu koristiti opremom za roštilj. Na raspolaganju je također besplatni bežični pristup internetu. Uživajte u osvježenju u bazenu i jacuzziju.

SMJEŠTAJ
Svi apartmani obuhvaćaju namješten balkon ili terasu. Također uključuju TV sa satelitskim programima, potpuno opremljenu kuhinju s blagovaonicom i kupaonicu s kadom ili tušem. Sve smještajne jedinice sadrže perilicu rublja, klima-uređaj i TV ravnog ekrana.

Otok Rab
Jedan je od najsunčanijih otoka na Jadranu i prava oaza za turiste, putnike i ljubitelje prirode. 

Krasi ga posebno razvedena obala i čisto more. Kako je smješten na sjevernome dijelu Jadrana, povijesna zbivanja nisu ga mimoišla. U svom punom sjaju i izvornosti ovdje su očuvani tragovi prošlosti. Nalazimo ih ponajprije u arhitekturi staroga grada te u kulturno-povijesnim spomenicima iz rimskih i grčkih vremena. 

Bogatoj kulturnoj baštini doprinose ne samo drevni spomenici, nego i moderni festivali kojima se želi dočarati povijesno naslijeđe Raba. Ovdje ćete čuti priče iz života starih Rabljana, legende o njihovim mornarima te saznati mnoštvo raznih zanimljivosti. Brojni spomenici iz srednjega vijeka, zatim gotičke i renesansne palače – osobito crkve i zvonici – također su dio čarolije otoka Raba.

Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na: acosenj@gmail.com ili 092 2994 949 (zvati 09:00 - 21:00 h), a na mail obavezno slati potvrdu rezervacije ODMAH po kupnji uz KOD i ID kupona po primitku.