PROLJETNO opuštanje na 3 dana/2 noćenja u premium mobilnoj kućici u Baška Beach Camping Resortu 4* u Baškoj za 4 osobe i 2 djece do 16 g. uz uživanje u bazenima & fitnessu - samo 964 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udobno se smjestite u ambijentu inspiriranom morem... Dopustite da i vas razveseli opuštajuća plava boja i mir koji pruža priroda... Kupon vrijedi za 4 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina u terminima od 13.05.22. do 25.05.22.

Doživite Baška Beach Camping Resort!

Baška Beach Camping Resort na svojih 10 ha nudi jedinstveni doživljaj odmora uz atraktivnu Velu plažu u Baški. U kampu Vas očekuje smještaj na prostranoj parceli, u Comfort mobile homeu.

Otkrijte Baška Beach Camping Resort (ex Zablaće Camping Resort) smješten na zapadnom dijelu jedne od najpoznatijih hrvatskih plaža - Vele plaže u Baški. Pronađite idealnu parcelu ili camping home na ravnom travnatom terenu kraj tirkiznog mora ispod pitoresknih brda Baške. Očarat će vas grandiozan pogled na more i stjenoviti otočić Prvić. Uz šum valova i lagani povjetarac s mora vaš ljetni odmor će biti još ugodniji.

Baška Beach Camping Resort na svojih 10 ha nudi jedinstveni doživljaj odmora uz atraktivnu Velu plažu u Baški. Kako biste svoj odmor proveli bezbrižno, kamp nudi sadržaje i usluge za cijelu obitelj. Na raspolaganju vam je ponuda restorana i barova, igralište za djecu, teren za odbojku na pijesku te pekarnica, market i suvenirnica.

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u Marena Premium mobilnoj kućici u Baška Beach Camping Resortu + korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena i fitnessa u obližnjem hotelu Corinthia + besplatni WI-FI + besplatni parking, sve za 4 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina.

Prekrasna šljunčana plaža idealna je za obitelji zbog blagog ulaza u more, pješčanog morskog dna i brojnih sadržaja. Na plaži možete unajmiti ležaljke i suncobran, isprobati atraktivne vodene sportove, a možete se upisati i u školu jedrenja ili ronjenja.

MARENA PREMIUM CAMPING HOME

Prepoznatljive po mornarskim motivima, Marena Premium camping homeovi smješteni su u mirnijem dijelu Baška Beach Camping Resorta blizu tržnice. Svi camping homeovi nude dvije spavaće sobe (jednu s bračnim, a drugu s dva odvojena kreveta), dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, dobro opremljenu kuhinju, dvije kupaonice i prostranu terasu sa sjedećom garniturom i ležaljkama.

Ukupna veličina parcele je 100 m2. Besplatni WiFi dostupan je u svim jedinicama. Automobil možete parkirati u neposrednoj blizini parcele na posebno uređenom parkiralištu.

Pred camping homeom nalazi se natkrivena terasa sa stolom i stolicama, a u nastavku zelena površina za sunčanje, dječju igru ili možda roštilj.

 Sav sadržaj će biti dostupan sukladno mjerama Stožera.

 

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 010 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Završno čišćenje (uključuje posteljinu i ručnike) iznosi 281,00 kn i plaća se na licu mjesta. Završno čišćenje kada boravi kućni ljubimac iznosi 403,00 kn i plaća se na licu mjesta. Doplata za kućnog ljubimca iznosi 42,00 kn po danu i plaća se na licu mjesta.