Provedite nezaboravan LJETNI odmor u prelijepoj Baranji!!! Uživajte u Ladanjskoj kući Mikin dol 4* na 3 dana/ 2 noćenja sa doručkom + hidromasažni bazen, sve za 2 osobe i od samo 949 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite prekrasno ladanjsko imanje Mikin dol **** u Baranji te odmorite dušu i tijelo! Odaberite vikend ili tjednu ponudu... Rok iskoristivosti kupona je do 20.07.2022.

PRIČA O LADANJSKOJ KUĆI

Šećući Baranjom, ne tako davne 2006.g., naišli smo u selu Draž na zapuštenu i u šipražje zaraslu, stoljetnu panonsku kuću koja nas je opčinila svojom ljepotom.

Istoga trenutka poželjeli smo obnoviti kuću kako bi je zaštitili od daljnjeg propadanja i urediti okoliš kako bismo mogli uživati u toj oazi mira i ljepote netaknute prirode. Kuća je smještena na osami, okružena šumom i prekrasnim vidikovcima što pruža gostima privatnost i mir.

Djeca do 7 godina u krevetu s roditeljima GRATIS!

Na vidikovcu ispred kuće smješten je hidromasažni bazen u kojem je posebno lijep ugođaj boraviti u predvečerje pri zalasku sunca. U okviru okućnice nalazi se prostor za pripremu hrane na otvorenom, mjesto za logorsku vatru, voćnjak, vinograd i vrt kao i dječije igralište. U kući i oko nje izloženi su uporabni predmeti i alati prošlih vremena.

SMJEŠTAJ

Apartman se sastoji od kuhinje opremljene svim uređajima i aparatima, dnevne sobe s dva kauča, studio apartmana, spavaće sobe i tri kupaonice, Sve je opremljeno stoljetnim, restauriranim namještajem i TV-om. 

Nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina na tel: +385(0)99 3351 385, uz KOD i ID kupona po primitku.

OKOLICA
Iako je kuća na osami, na brdu, centar sela Draž je udaljen samo 500 metara od kuće. Tu su trgovina i pošta. Uređena plaža, koju zovu baranjski Zrč udaljena je samo 5 minuta automobilom (oko 1,5 km ) i posebno je pogodna za djecu.