[20.-22.05.] Provedite ADRENALINSKI VIKEND U ĐURĐEVCU i uživajte u 3 dana/2 noćenja s doručkom i Wellness & SPA za 2 osobe u Hotelu Picok 4*, uz pregršt pogodnosti i dodatnih sadržaja!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite fantastičnu ponudu za adrenalin, rekreaciju, opuštanje i zabavu u jednom! Djeca do 7 godina GRATIS! 20.05. KONCERT tamburaša FIJAKER! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 20.05.-22.05.2022.

Mogućnost PUSTOLOVNO-REKREACIJSKIH DOŽIVLJAJA - PODRAVINA ADVENTURE DAY (prijava na recepciji): airsoft, paragliding, rafting, quad safari! PROGRAM pogledajte OVDJE!

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i korištenje hotelskog bazena i SPA relaxa (finska, parna i infracrvena) + 20% popusta na ostale tretmane u Wellness centru!

U hotelu se nalazi moderno opremljen WELLNESS i SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi!

POSEBNE GASTRO POGODNOSTI: 10% popusta na a la carte ponudu hotelskog restorana Đurđevačka Iža, PANSIONSKA VEČERA ZA DVOJE uz čašu aperitiva za samo 100 kn/danu (prijava na recepciji) i mogućnost RUČKA U RESTORANU STAROGA GRADA po promotivnoj cijeni od samo 70 kn/osobi!

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

POSEBNE KULTURNE POGODNOSTI:
ULAZNICE ZA AKTUALNU IZLOŽBU „HUNDERTWASSER&HASEGAWA" u Muzeju Grada Đurđevca!
Mogućnost kupnje povlaštene karte sa 50% popusta na sljedeće posjete: Multimedijalni Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci, Mini Zoo centar sa devama, Air Soft Templari
(za grupe od minimalno 6 osoba), vožnja skelom ili brodom po europskoj Amazoni rijeci Dravi (samo za grupe i uz najavu), vodenica i mlin Sv. Ana (uz najavu i dogovor sa mlinarom), jahanje konja ili vožnja kočijom (uz prethodnu najavu), Hrvatska Sahara - jedina pustinja u ovom dijelu kontinenta - besplatno.

POSJETITELJSKI CENTAR ĐURĐEVAČKI PIJESCI na multimedijalan način prezentira posjetiteljima kroz koncept proširene stvarnosti u zatvorenom prostoru sve posebnosti pustinjskog krajolika i bogatstvo raznolikosti životinjskog i biljnog svijeta koji živi na pijescima i to neovisno o godišnjem dobu i vremenskim uvjetima.