Omiljeno odredište nautičara Barbat na Rabu za proljetni predah! 3 dana/ 2 noćenja ili 4 dana/ 3 noćenja u apartmanu Lungomare, sve za 3 osobe i od samo 625 kn!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 625 kn
Uštedi još 32 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 32 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Parking GRATIS! Kupon za ponudu vrijedi do 30.05.22.

Studio apartman "Lungomare" smješten je na mirnoj i tihoj lokaciji na samoj šetnici uz more. U blizini se nalaze brojne predivne plaže kao i razni sadržaji poput marketa i kvalitetnih ribljih restorana. Mjesto Barbat je malo ribarsko selo koje pruža predivan pogled na susjedni otočić Dolin te nezaboravne romantične šetnje uz more do samog starog grada i jezgre otoka Raba. Obližnje plaže su savršeno mjesto za odmor i kupanje u čistom moru a dostupne su na svega par minuta pješke.

OPREMLJENOST
Studio apartman "Lungomare" opremljen je klima uređajem kako bi boravak u njemu bio maksimalno ugodan a za potpuni doživljaj će se pobrinuti prekrasni zalasci sunca koje možete gledati s balkona. Kad sunce padne romantika se nastavlja uz Ambilight TV koji će Vašim omiljenim TV sadržajima dati poseban doživljaj.

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

LOKACIJA
Barbat je prvo mjesto na otoku na koje ćete naići nakon iskrcavanja s trajekta. Okružen je šljunčanim plažama, a restorane opskrbljuju lokalni ribari. Svakako preporučujemo da kušate čuvene kvarnerske škampe ili barem nešto od lokalno uzgojenog povrća. Znan po svojim brodograditeljima, Barbat je omiljeno odredište nautičara, a onima koje više zanima kopno, Barbat nudi mogućnost izleta na ranokršćansku vojnu utvrdu na brdu sv. Damjana. Barbat ima svoj blagdan pod nazivom "Karmenica" koji se slavi 16. srpnja uz bogatu gastronomsku ponudu. S gradom Rabom povezan je obalnim šetalištem u dužini od šest kilometara, idealnim za jutarnje vožnje biciklom ili trčanje ako ste ljubitelj tog tipa sportskih aktivnosti.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera raspoloživosti na mail ivan.vidas1989@gmail.com ili broj 099 7448 158, a ODMAH po kupnji i primitku obavezna potvrda rezervacije (uz KOD i ID kupona) na mail ivan.vidas1989@gmail.com ili broj 099 7448 158!