[14.05.-06.06.] POČETAK LJETA uz morske prizore Tisnog na Murteru! 4 dana/ 3 noćenja ili 8 dana/ 7 noćenja u luksuznim mobilnim kućicama Bella Homes Tisno, sve za 2 ili 5 osoba i već od samo 1199 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bella Homes Tisno mobilne kućice smještene su u sklopu prekrasnog kampa Jazina Tisno koji ima veliku šljunčanu plažu i obalu s dvije strane.... Odaberite broj noćenja i vrstu smještaja... Kupon vrijedi do 06.06.2022.

Premium mobilna kućica prvi red do mora (4+1 OSOBA)
Mobilne kuće Premium Camping Homes nalaze se tik uz more. Uživajte u prekrasnom pogledu, morskom povjetarcu i zvukovima valova na prostranoj terasi. Unutrašnjost površine 36 m2 sastoji se od dnevnog boravka i kuhinje u sredini, s 2 spavaće sobe i 2 kupaonice, po jedna sa svake strane. Udaljeni smo svega nekoliko metara od male plaže i oko 4 minute hoda od poznate plaže Jazine.

Standard mobilna kućica s pogledom na more (4+1 OSOBA)
Sve mobilne kuće s pogledom na more imaju velike terase s kojih se pruža prekrasan pogled na more, otok Murter i grad Tisno. Unutrašnjost površine 36 m2 sastoji se od dnevnog boravka i kuhinje u sredini, s 2 spavaće sobe i 2 kupaonice, po jedna sa svake strane.

Mini kućica za parove s pogledom na more  (2 OSOBE)
Sve kuće za parove s pogledom na more imaju prekrasne terase s kojih se pruža prekrasan pogled na more, otok Murter i grad Tisno. 

Interijer od 20 m2 sastoji se od male kuhinje i spavaće sobe s 1 kupaonicom.

SADRŽAJ
Bella Homes Tisno mobilne kuće smještene su u sklopu prekrasnog kampa Jazina Tisno koji ima veliku šljunčanu plažu i obalu s dvije strane. Zapadna strana (gdje su Bella Homes Tisno) je mirnija s malom plažom na kojoj je rijetko kada gužva.  Kratka 3-4 minuta hoda vodi vas na istočnu stranu gdje je glavna plaža. 
U kampu se nalazi bar na plaži, restoran, mala trgovina i recepcija koja radi 24 sata dnevno. Tu je i igralište za odbojku na pijesku i kabina za masažu na glavnoj plaži. Mirna zapadna riva....

Nadoplate na licu mjesta: prijava i boravišna pristojba + završno čišćenje 250 kn!

MURTER
Murter je jedan od najboljih otoka na jadranskoj obali za ljubitelje plaža. Mnogo prekrasnih uvala diljem otoka, a kako je otok tako mali, sve su udaljene samo nekoliko minuta jedna od druge.

TISNO
Slikoviti gradić nalazi se kako na kopnenom poluotoku tako i na otoku Murteru. Mali pokretni most povezuje to dvoje i otvara se dva puta dnevno kako bi propustili čamce i jedra.