[I DALJE NAJNIŽA CIJENA!] SPEKTAKULARNA CIJENA VOZAČKOG u Zagrebu - samo na Crnom Jaju potraži ponudu Autoškole Gold za B KATEGORIJU po cijeni za SAMO 4190 KN! Karticama na rate!

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odabirom autoškole GOLD odabrali ste pravi put! Kupon se može iskoristiti do 01.09.2022. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. dogovor o početku pohađanja nastave u autoškoli!

Na temelju kupljenog kupona, a po dogovoru o početku predavanja, kupac s Autoškolom Gold potpisuje Ugovor. Pri dolasku u Autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

Kupon se može iskoristiti do 01.09.2022. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. dogovor o početku pohađanja nastave u autoškoli!
Ponudu za liječnički pregled s popustom pogledajte OVDJE!

AUTOŠKOLA GOLD na adresi Ilica 42 je novo ime među autoškolama, ali iskustvo djelatnika u osposobljavanju kandidata za vozače duže je od 20 godina. Maksimalno se prilagođavamo polaznicima pri definiranju termina predavanja iz prometnih propisa, kao i pri dogovoru termina vožnje.

Cilj nam je individualnim pristupom doprinijeti kvaliteti Vašeg osposobljavanja te Vam ovom novom vještinom omogućiti drugačiji doživljaj prometa, u kojemu ste upravo Vi aktivan, samostalan i odgovoran sudionik. Vozači autoškole Gold sposobni su ispravno reagirati i u najzahtjevnijim prometnim situacijama.

Pružamo personaliziranu poduku i neumorno radimo kako bismo svakom polazniku pomogli da kao vozač dostigne svoj puni potencijal. Naš cilj je da se, osim što da se prisjetite, naučite i vježbate uz nas, da se dobro zabavite i da Vam naša autoškola ostane u lijepom sjećanju!