Budite zadovoljni sa svojim tijelom - 4 tretmana najnovijom tehnologijom LIPO LASERA u Beauty centru Green u samom centru Zagreba uz 73% popusta - samo 480 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Lipo laser je tretman kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake. Svaki tretman traje 40 minuta. Kupon vrijedi do 30.06.2022.

LIPO LASER jedna je od najdjelotvornijih metoda mršavljenja, bez boli i gubitka vode. Lipo laser je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana, te nema nikakvog crvenila. 

Većina klijenata već nakon prvog tretmana primjećuje dobre rezultate (smanjenje obujma), no za željeni rezultat i krajnji cilj treba se držati programa, plana i dogovora. Ova metoda uklanja približno 2 do 4 cm masnih nakupina po jednom tretmanu.

Ovaj tretman se smatra jednim od najinovativnijih metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu. Radi se o modernijoj tehnologiji u svijetu liposukcije, što je ipak na neki način standard u svijetu kad je u pitanju oblikovanje tijela.