Kozmetički salon Aleksis u Osijeku nudi priliku da oblikujete tijelo iz snova uz pakete mršavljenja uz 10x Vacuum Fit-100 + 10 x MADEROTERAPIJA ili 10x MADEROTERAPIJA, već od samo 749 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Isprobajte ovaj hit u mršavljenju i oblikovanju tijela! Kupon vrijedi do 10.08.2022.

Vacuum fit -100 je najbolja formula do sada za smanjenje celulita i obujma. Za 10 tretmana skida se veliki broj cm u obujmu i centimetri se ne vraćaju, a celulit se vidljivo smanjuje. Koriste se vreće za vakum + termo gel + cryo krema + vacuum ulje!

Kozmetički salon Aleksis postoji od 10.05.2012. godine s time da se vlasnica Aleksandra kao vlasnik ovim zanimanjem bavi već  dugi niz godina te svako malo pohađa edukacije i stvara novitete u svom salonu...

Vacuumfit 100
Najnovija metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciji celulita. Sadrži jake aktivne tvari koje imaju odlične efekte na smanjenju obujma tijela.
Dodatak hijalurona vraća koži zategnutost i svježinu.
Metoda koja bez agresivnih aparata i struje, na prirodan način, bez boli i neugodnih efekata djeluje na organizam i pomaže u procesu mršavljenja... Smanjuje celulit, masne naslage, poboljšava cirkulaciju, izbacuje višak vode iz organizma, ubrzava cirkulaciju, sadrži tvari za smanjenje oticanja nogu.....
Rezultati su vidljivi već nakon 45 minuta, a najbolji rezultati su nakon određenom broja tretmana, što ovisi o vrsti kože i celulita, te kombinaciji sa MADEROTERAPIJOM.

Zašto Maderoterapija?! 

Otklanjanje celulita, masnog tkiva i toksina iz tijela, preoblikovanje tijela, smanjenje opsega, ljepši tonus kože, oblikovanje i podizanje stražnjice, opuštanje tijela i uma, smanjenje mentalne i fizičke napetosti, poticanje na rad organa i cirkulacije krvi i limfe, smanjenje boli u mišićima MADERO.
Masiranjem drvenim valjcima stimuliramo limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina.
Oslobađanje toksina potiče metabolizam na brže sagorijevanje masti, ubrzava cirkulaciju i tako potiče celulit, toksine i višak vode na izbacivanje iz organizma putem urina i probavnog trakta.
Mnogi misle da je maderoterapija bolna poput drugih tretmana uklanjanja celulita, no iako tako izgledaju, valjci su potpuno bezopasni i vrlo ugodni.
Klijenti se opuste i uživaju u tretmanima, a po završetku izlaze zadovoljni i oslobođeni stresa.

U salonu Aleksis nude razne tretmane lica, njege lica za uzraste od tinejdžerskih dana pa do onih poznijih godina, depilacije voskom i šećerom cijelog tijela. Salon također radi estetsku i medicinsku pedikuru, njegu noktiju te gel tehniku, nadopune, novu tehniku gel akrila, trajni lak i dipping noktiju. Salon nudi i raznorazne masaže - parcijalne i cijelog tijela ( u zimskim danima radi se sa grijanim uljem sukladno potrebama klijenata). Vrše se i usluge ŠMINKANJA svih vrsta, edukacije i usavršavanja po Aleksandrinom majstorskom ispitu.