[LIPANJ] Mediteranska atmosfera za istinski ljetni odmor! Hotel Villa Ema u Novom Vinodolskom očekuje Vas uz 2, 3 ili 4 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe i djecu do 7 god., već od samo 1729 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dočekat će Vas i piće dobrodošlice, također možete koristiti besplatan javan parking! Čari mirnog gradića uz divan smješaj samo par minuta laganog hoda do plaže! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.06.22. do 01.07.22.

Hotel Villa Ema

Hotel Villa Ema obiteljski je vođen mali hotel. Plaža se nalazi tik preko puta, a sam objekt se smjestio u mirnom okruženju mediteranskog raslinja. Hotel sadrži restoran, novouređeni apartman i sobe s balkonom, TV-om sa satelitskim programima i besplatnim bežičnim pristupom internetu. Centar grada Novog Vinodolskog udaljen je 300 metara.

Svaka soba sadrži podove s tepihom, prostor za sjedenje i veliku garderobu. Vlastita kupaonica opremljena je kadom ili tuš kabinom, sušilom za kosu i besplatnim toaletnim potrepštinama.

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona putem maila hotelema@gmail.com ili putem mobitela 099 3686 364.

Restoran hotela Ema poslužuje hrvatske i mediteranske specijalitete. U ponudi su dnevno svježa riba, rakovi i školjke. U objektu se svako jutro služi klasični kontinentalni doručak.

Hotel nudi besplatni privatni parking , a besplatno javno parkiralište dostupno je na samo nekoliko koraka od hotela. Najbliži supermarket udaljen je 100 metara, a do autobusne postaje ima 300 metara. Živahni grad Crikvenica udaljen je 10 km vožnje. Stara povijesna jezgra grada Novi Vinodolski kao frankopanska utvrda udaljen je samo par minuta hoda, dok se novoizgrađena luksuzna Marina Novi Vinodolski nalazi u neposrednoj blizini. Govorimo engleski,njemački,talijanski i španjolski jezik što nam omogućava da našim gostima uvijek budemo na usluzi. Zbog domaćinske atmosfere i gostoljubivosti naši se gosti osjećaju kao kod kuće te se uvijek rado vraćaju. Također, imamo oznaku pet friendly što znači da bez problema mogu doći i Vaši ljubimci .

Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail hotelema@gmail.com uz broj kupona po aktivaciji kupona.