Počastite se zasluženim odmorom uz more u sunčanoj Makarskoj, a za potpuni užitak očekuje Vas osvježavajući cocktail na terasi ili lobiju hotela! Kupon vrijedi u terminu od 30.05.22. do 12.06.22.

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 polupansiona (bogat doručak i večera), u standard sobi s balkonom, sve za 2 osobe. Dijete do 3 godine GRATIS!

HOTEL PARK****

Nastojeći uskladiti tehnološki napredne elemente soba i apartmana sa modernim trendovima dizajna interijera, posvetili smo veliku pažnju odabiru materijala i stopili ih u jednostavne, ravne i čiste linije. 

Pritom nismo zaboravili na ono najvažnije – toplinu i udobnost koju nudimo našim gostima tijekom njihova boravka.

Kada poželite svim osjetilima upiti mirise i zvuke mora, borove šume i toplinu sunčevih zraka, dovoljno je napraviti tek nekoliko koraka do prozora Vaše sobe odakle se pruža prekrasan pogled na more i obalu.

U međuvremenu, oči možete odmarati uživajući u originalnim djelima studenata likovne akademije koja krase zidove naših soba i apartmana.

Korisnici ove ponude ostvaruje slijedeće dodatne pogodnosti: besplatan ulaz u Wellness Spa zonu (finska sauna, jacuzzi, unutarnji bazen) uz prethodnu najavu; besplatni WIFI u svim prostorima hotela; 1 x besplatan osvježavajući cocktail na terasi ili lobiju hotela.

Sobe

Interijeri soba hotela Park pružaju osjećaj ugode i udobnosti te su upotpunjeni najnovijim tehničkim dostignućima kako bi se u najvećoj mjeri pokušalo udovoljiti različitim potrebama naših gostiju. Odabrati možete sobe sa pogledom na more ili one koje pružaju gotovo planinski ugođaj zahvaljujući pogledu na impresivni planinski lanac Biokovo. 

Wellness

Wellness hotela Park - U okruženju zdrave atmosfere toplih i hladnih kupelji, ugodnih osvježavajućih mirisa, masaža i bazena, osvježite Vaša čula i regenerirajte svoju snagu. Nakon intenzivne vježbe, pronađite osvježenje i odmor u ugodnim prostorima za relaksaciju.

Naše ljubazno osoblje potrudit će se da Vam bude ugodno za vrijeme korištenja naših wellness sadržaja. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Prije kupovine kupona provjerite raspoloživost smještajnog kapaciteta u željenom terminu na telefon 021 608 200. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@parkhotel.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona!