[SRPANJ/KOLOVOZ] Obiteljsko ljetovanje u Crikvenici - 2, 3, 5 ili 7 polupansiona za 2 osobe i 1 dijete do 11,99 godina u renoviranoj dvokrevetnoj sobi s pogledom na more u Hotelu Mediteran 3*...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite priliku za bezbrižno uživanje u popularnoj Crikvenici uz smještaj u šarmantnom Hotelu Mediteran... Kupon vrijedi od 12.07. do 23.07 ili od 20.08. do 27.08.2022.

HOTEL MEDITERAN je smješten uz samo more te oko 1.5 km od centra grada Crikvenice. Odmah ispod hotela se nalazi i plaža. 20 km je udaljen od zračne luke Rijeka i 35 km od grada Rijeke.

Dodatne pogodnosti: rani check in i kasni check out (sukladno raspoloživosti, potvrda na recepciji hotela) + korištenje vanjskog hotelskog bazena + GRATIS Wi-Fi u prostoru recepcije!

Hotel Mediteran sadrži 140 soba, 2 lifta, restoran, lobby bar, dvorane za poslovne sastanke, besplatni bežični pristup internetu dostupan u predvorju.

Također raspolaže vanjskim parkiralištem uz doplatu i ovisno o raspoloživosti.

Hotel nudi uslugu polupansiona (buffet doručak i buffet večera) sa izborom jela većinom iz mediteranske kuhinje.

Sobe su renovirane te imaju pogled na more, klimu i grijanje, kupaonicu/tuš, SAT TV, balkon.

Idealni vremenski uvjeti koji su na snazi gotovo cijele godine omogućuju da gosti mogu uživati u brojnim aktivnostima na otvorenom kao npr. dnevni izleti brodom s piknicima i degustacijama vina na otoku Krku i Vrbniku. Mogu provesti vrijeme u kupanju u bistrom moru i sunčanju, a za one avanturističkog duha u pješačenju, trčanju pa i bicikliranju u okolici Crikvenice.