Očaravajuća priroda i čisti planinski zrak na Bjelolasici idealna su oaza na 3 dana/ 2 noćenja ili 6 dana/ 5 noćenja za 4 ili 6 osoba u vrhunskim apartmanima Lara...već od samo 799 kn! Parking GRATIS!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 4 - 6 osoba, ovisno o odabranoj opciji! Odmor na svježem planinskom zraku, okruženi zelenilom, blizina mora, nacionalnih parkova i planinarskih staza. Kupon za ponudu vrijedi do 10.07.2022.

Apartmani Lara

Sadržaji: Wi-Fi, TV, grijanje,grijanje na peć na drva ili kamin na drva, unutarnji kamin, besplatan parking u sklopu smještaja, kuhinjski prostor, spavaća soba i kupaonica, sušilo za kosu, posteljina.

Bjelolasica kao najviša planina Gorskog kotara, nalazi se unutar gorja Velika Kapela, s vrhom Kula i planinom Klek, kao i strogim prirodnim rezervatima: Bijele stijene i Samarske stijene.

Bjelolasica

Ime je dobila po uskome svijetlom hrptu koji se ističe iznad šumskog pojasa osobito kad je pod snijegom. Ski-centar Bjelolasica je idealno mjesto za odmor, skijanje, bordanje i sport tijekom cijele godine u prekrasnom prirodnom okruženju Gorskog kotara. 

Ukoliko ste željni akcije Bjelolasica Vam nudi rafting na brzim rijekama, brdski bicikl po divljim šumskim stazama ili planinarenje idiličnim krajolicima, terensko jahanje i lovni turizam.