Ljeto pred vratima u oazi palma u srcu Biograda - 3 dana/2 noćenja u APARTMANIMA DINA za do 4, 6 ili 8 osoba uz korištenje zatvorenog bazena i najam bicikala, već od samo 599 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na samo 500 koraka od plaže sa plavom zastavom, priuštite si savršeni odmor i opuštanje u Apartmanima Dina! Kupon vrijedi do 23.06.2022., a prije kupnje izaberite Studio Apartman za do 2+2 osobe ili 3 odrasle osobe, Apartman za do 6 osoba ili Apartman za dvije obitelji (max 8 osoba)!

APARTMANI DINA nalaze se neposredno uz kamp šumu i plažu, na samo 10 minuta hoda od centra Biograda, okruženi vlastitim zelenim vrtom, te samo nekoliko minuta hoda do prekrasne plaže Dražice u srcu Biograda.

Tradicionalna apartmanska kuća u potpunosti je renovirana i novoopremljena te sada nudi punu udobnost u svojih 10 moderno opremljenih apartmana! Više pogledajte ovdje.

Svi apartmani, pored udobnih ležajeva, nude kvalitetne kupaonice sa termostatskim tuševima te kuhinje s indukcijskim kuhalima, mikrovalnim pećnicama i kuhinjskim priborom. 

Apartmani su opremljeni s TV-om ravnog ekrana sa zemaljskim i satelitskim programima kao i klimatizacijskim uređajima. Dio apartmana opremljen je sa sefom, perilicom posuđa i perilicom rublja. Većina apartmana ima svoju terasu. 

U ponudu uključeno i besplatno korištenje zatvorenoga grijanog bazena te mogućnost najma bicikala!

Kako bi svojim gostima osigurali kvalitetan odmor po svim vremenskim uvjetima da vas ni loše vrijeme ne može odvojiti od kupanja i uživanja, u Apartmani Dina nalazi se SPA centar koji se sastoji od grijanog i zatvorenog bazena sa plivaćim dijelom i dijelom sa hidromasažama te nekoliko udobnih ležaljki.

Od ove godine našim gostima omogućili smo i najam bicikla. Istražite grad i okolicu odabravši pravi bicikl za sebe ili svoje dijete. Naši gosti bicikle rezerviraju on-line brzo i jednostavno.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti termina i smještaja s Apartmanima i predrezervacija, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezno potvrditi predrezervaciju na mail info@dina-apartmani.hr ili broj 0993243740!