Vrhunac ljetne sezone u slikovitom Sv. Filipu i Jakovu! Predahnite uz 3, 5 ili 7 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u udobnim Villama Nina i Gordana, već od SAMO 649 kn!

61 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uhvatite priliku za potreban odmor, dočekajte ljeto uz morsko plavetnilo! Smještaj je u studio apartmanima! Kupon vrijedi isključivo odabrani termin od 16.07.2022. do 03.09.2022.

Doručak i večera poslužuju se u restoranu (u pansionu Nina).

Gordana (Sv. Filip i Jakov) http://sani-tours.com/hrv/ponuda/252

Nina (Sv. Filip i Jakov) http://sani-tours.com/hrv/ponuda/253

Prije kupnje kupona potrebno se je ODMAH javiti u Sani tours radi potvrde rezervacije termina na br.telefona: 023 384 261, 099 2222 974, ili na mail cancar@gmx.at, uz sve potrebne podatke i KOD kupona.

Sveti Filip i Jakov

Na obali Pašmanskog kanala, okružen povijesnim gradom Zadrom i kraljevskim gradom Biogradom, smjestilo se slikovito mjesto Sv. Filip i Jakov.

Sv. Filip i Jakov je poznat po nekadašnjim ljetnikovcima i perivojima zadarskih plemića od kojih je i danas poznat onaj obitelji Borelli. Zahvaljujući obitelji Borelli turizam u Sv. Filipu i Jakovu ima povijesne korijene budući da dva parka i ljetnikovci gdje je obitelj ugošćavala prijatelje i poznanike, uglednike onog doba, predstavljaju preteču današnjim vikendicama i turističkim objektima.

Danas je Sv. Filip i Jakov spoj veličanstvene dalmatinske prirode; okrenut moru koje mu daje svoju mističnost i ljepotu a u zaleđu ga čuvaju prostranstva bogate zemlje. Spoj je to kulturne baštine i modernog načina života – mjesto ljubaznih žitelja.

Vrijedno je istaknuti sljedeće spomenike arhitekture:

- Park Borelli kao spomenik parkovne arhitekture u jezgri naselja

- Ostaci Benediktinskog dvora na Rogovu, pregrađenog na tri razine

- Kuća Borelli sa Arboretumom koji je zaštićena prirodna baština