Priuštite si potpuni tretman kako bi zablistale u punom sjaju! Centre de beaute Michelle u Zagrebu donosi MANIKURU + ESTETSKU PEDIKURU sa trajnim lakom za samo 249 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pedikura se radi sa brendom FOOTLOGIX, koja je prva i jedina pedikerska linija za njegu stopala Pediceutial. Kupon se može iskoristiti do 20.08.2022.

Trajni lak

Trajni lak za nokte traje koliko i nokat odnosno imate ga dok nokat ne izraste. U soak off-u se ne koriste tipse i duljina noktiju biti će ona koju trenutno prirodno imate. 

S obzirom da je geliranje loše za nokte zbog jakog turpijanja površine, nokat je isto tako podložan bakterijama i velikim oštećenjima. Ovo je super stvar za sve koji žele odahnuti od svakodnevnog lakiranja noktiju. 

Pedikura

Stopalima je potrebno posvećivati posebnu pažnju zbog zdravlja i cijelog niza bolesti koji mogu uzrokovati ukoliko ih zanemarimo. Ona drže cijelu težinu tijela, a sastavljena su od cijelog niza kostiju koje su povezane zglobovima. 

Deformacije stopala koje mogu biti uzrokovane zadebljalom kožom, uraslim noktom, žuljom, kurjim okom ili natiskom mogu stvoriti probleme u organizmu ili uzrokovati deformaciju stopala, koje će se nastaviti na deformaciju kralježnice i mogućim cijelim nizom bolesti.