[LJETNA SEZONA] NOVO - ljetovanje na Makarskoj rivijeri uz 8 dana/7 noćenja s doručkom u Villi Antoniji u Baškoj Vodi za 2 osobe, a 1 dijete do 7 godina boravi GRATIS!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 11.06. do 10.09.2022., ovisno o odabranoj opciji.

Osim svoje dobre lokacije, VILLA ANTONIA nudi svojim gostima moderno i novouređene sobe i apartmane. Sve sobe su klimatizirane i imaju pristup besplatnom internetu.

Također, u sklopu Ville Antonije nalazi se besplatan parking za sve goste.

Dodatno: besplatni parking, besplatni WI-FI, mogućnost nadoplate za večeru, mogućnost pomoćnog ležaja uz nadoplatu; svaka soba sadrži klimu, balkon i privatnu kupaonicu.

Baška Voda je jedna od najpopularnijih destinacija u Hrvatskoj, s dugogodišnjom ugostiteljskom tradicijom. Baška Voda ima bogatstvo sadržaja za odmor i rekreaciju na kopnu i moru, prekrasne šljunčane i pješčane plaže, razne sportske terene, škole ronjenja, vezove za nautičare u proširenoj luci i dr. Večernje i noćne sate ispunjavaju bogati kulturno-zabavni program u središtu mjesta.

Iznad Baške Vode nalaze se opustjela naselja Topići i Bast u kojima je sačuvana stara podbiokovska ruralna arhitektura. Posljednjih se godina mnoge stare kuće obnavljaju, a postoji i nekoliko vrlo atraktivnih ugostiteljskih objekata uređenih u seoskom ambijentu starih konoba smješteni na vidikovcima s kojih puca prekrasan pogled na Bašku Vodu, pučinu i otoke.