[ZAGREB] Dosta vam je beživotne kose i ispucalih vrhova? Studio Manuela predstavlja: ŠIŠANJE VRUĆIM ŠKARAMA + pranje & frizura te uz izbor BOTOXA, NASHI ARGAN ili PRAMENOVE, od 149 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponekad jednostavno morate učiniti nešto i za sebe! PONUDE UKLJUČUJU: pranje, šišanje vrućim škarama, njegu kose i fen frizuru (do S dužine) + ovisno o odabranoj opciji botox ili Nashi argan tretman ili pramenove/ bojanje i njegu matičnim stanicama! Kupon se može iskoristiti do 26.08.2022.

BOTOX

Botox za kosu ili Rebuild tretman služi za zaštitu i obnovu slabe i oštećene kose i kose tretirane kemijskim tretmanima. Pojačava elastičnost kapilara i vraća hranjive tvari u dubinu oštećene strukture kose. Aminokiseline imaju zaštitnu ulogu te pri aplikaciji  privlače se kao magneti u središtu kose i u kutikuli se učvršćuju na trajan način.

NASHI ARGAN

Vrhunski proizvodi posvećeni ljepoti Vaše kose. Njihov glavni sastojak i formula rezultata leži u Arganovom ulju. Stručnjaci su dokazali kako njegova upotreba ima učinak dubinske regeneracije. Obnavljajući kosu zahvaljujući vitaminu E pruža kosi potrebnu vlažnost. Već nakon prve primjene Nashi Argan proizvoda kosa doživljava potpunu transformaciju, postajući mekana, svilenkasta, sjajna i zdrava te se s lakoćom raščešljava. Proizvodi su pogodni su za sve tipove kose te ju čine nahranjenom i vitalnom, također bitno je napomenuti kako su na prirodnoj bazi.

TRETMAN MATIČNIM STANICAMA

Tretman kose matičnim stanicama biljke STAM i keratinom preporučuje se za oštećenu i kemijskim tretmanom uništenu, rascvjetalu i oslabljenu kosu.