Wellness početak ljeta na Braču u Waterman Holiday APARTMANIMA u sklopu Waterman Svpetrvs Resorta na 2 dana/ 1 noćenje za 3 ili 4 osobe uz korištenje bazena, sportske sadržaje, od samo 499 kn!

114 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite ljetne praznike uz veliki izbor sadržaja za aktivan ili opuštajući odmor u Waterman Holiday apartmanima koji se nalaze u sklopu hotelsko - turističkog naselja Waterman Svpetrvs Resort. Kupon vrijedi od 25.06.22. do 02.07.22.

Romantični bijeg, gastronomsko iskustvo i doživljaji ili obiteljski odmor... Waterman Svpetrvs Resort je savršen izbor! Opustite se i uživajte u otočkoj atmosferi i jedinstvenom načinu života...

Mogućnost doplate za All inclusive na recepciji. Cijene po osobi i danu: 250 kn. Djeca do 6,99 godina su gratis, a djeca 7 - 11,99 godina imaju 50% popusta na cijene obroka, smješteni u istoj smještajnoj jedinici sa dvije osobe koje plaćaju punu cijenu obroka.

Nadoplate na recepciji - boravišna pristojba po osobi i danu 10,00 kn, djeca do 12 godina gratis, djeca od 12 do 18 godina 5,00 kn po djetetu i dan.

Sve eventualne doplate smještaja za djecu i odrasle, plaćaju se prilikom dolaska za puni iznos boravka kao i boravišna pristojba. 

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskog i unutarnjeg bazena Kaktus, indoor fitness, sprave za fitness na otvorenom, igralište za boćanje i odbojku na pijesku, tenis teren 1 h po sobi dnevno (uz prethodnu provjeru raspoloživosti e-mailom), dječje i sportsko igralište u sklopu kojeg se nalazi: mini golf, stolni tenis, šahovska ploča, besplatan parking, besplatan WiFi, piće dobrodošlice.

Waterman Holiday studio apartman 2+1: balkon ili terasa, bračni krevet ili dva odvojena kreveta, mogućnost pomoćnog ležaja za jednog (sve u jednoj prostoriji), kuhinja, telefon, sat TV, kupatilo s tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

Waterman Holiday jednosobni apartman 2+2: Apartman s jednom spavaćom sobom pruža savršeno rješenje za obitelji koje žele biti zajedno, a da pritom još uvijek imaju privatnosti za sebe. Dnevni boravak sa kuhinjom i pomoćnim krevetima, te odvojena spavaća soba vam daje dovoljno privatnosti za cijelu obitelj, tako da su i djeca i roditelji sretni! 

Balkon ili terasa, bračni krevet ili dva odvojena kreveta, mogućnost pomoćnog ležaja za jednog (sve u jednoj prostoriji), kuhinja, telefon, sat TV, kupatilo s tuš ili kada, sef u sobi uz doplatu, individualno kontrolirani klima uređaj. Dječji krevetić (uz doplatu).

Usluge pospremanja smještajnih jedinica ne vrši se nedjeljom. Prilikom email potvrde ili na check in, gosti mogu izraziti želju da sobarice i hotelsko osoblje ne ulaze u smještajnu jedinicu.
*Ovaj Resort ima mogućnost Web Self check in-a
*Gostima je besplatno na raspolaganju prostorija za odlaganje prtljage i tuš za dnevnu uporabu.

WATERMAN SVPETRVS RESORT je izuzetno jedinstveno okruženje za posjetitelje svih dobi. Kompleks je primjeren i za lakše kretanje invalida, dječjih kolica i prtljage.

Ponuda masaža u Island Spa Waterman Svpetrvs uz 20% popusta na licu mjesta! Informacije i rezervacije na broj +385(0)98/555-366.

Mogućnost najma ogrtača i papuča po cijeni od 60,00 kn ili dječjih veličina po cijeni od 40,00 kn za 3 noćenja, uz depozit od 150,00 kn koji se vraća nakon povrata istih. Više informacija možete dobiti na recepciji po dolasku.

Mogućnost najma terena i opreme za padel. Više informacija OVDJE!

Posebna akcijska cijena od 40,00 kn po osobi za dnevnu ulaznicu u unutarnji infinity bazen Lennox. Lennox bazen i bar nisu dio all inclusive ponude, narudžbe i plaćanja na licu mjesta. Namijenjen je samo odraslima, min. 16 godina starosti.

ODMAH nakon primitka kupona obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail: sales@watermanresorts.com uz kod i ID kupona (posebno naglasite ukoliko dolazite s djecom, te navedite godište djece).

Kratka šetnica uz more koja vodi do Supetarske rive, slikovita je i odiše otočkim šarmom. Tu se može naći za svakoga ponešto: od različitih restorana, autohtonih konoba, kafića i pekara, pa do prodavaonica i suvenirnica.