[LIPANJ] Odmor uz atraktivne plaže i vrhunski Valamar Bellevue Resort 4* u Rabcu na 3 dana/ 2 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 16 godina, samo 2978 kn! Parking GRATIS!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Elegantni odmor uz predivnu prirodu, vrhunsku uslugu i pregršt sadržaja za sve uzraste... Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 07.06.22. do 10.06.22. i od 12.06.22. do 16.06.22.

Jedinstveni Valamar Bellevue Resort smješten je iznad očaravajućih rabačkih plaža s biserno bijelim oblucima. S atraktivnih bazena i s terasa restorana i barova pruža zadivljujući panoramski pogled na more i otok Cres.

Želite li provesti bezbrižno ljetovanje sa svojom obitelji, u ovom resortu ćete dobiti i više od toga. S uslugom all inclusive nećete morati razmišljati o planiranju obroka i užina i sve će vam biti nadohvat ruke.Vaše mališane posebno će oduševiti atraktivni bazeni s vodenim atrakcijama i cjelodnevna animacija u dječjim klubovima za sve uzraste – od beba do tinejdžera.

Dok oni uživaju, vi se možete opustiti na plaži ili uz piće na elegantnom bazenu s pogledom na more. 

Volite li sport, nećete moći odoljeti rekreaciji u fantastičnoj prirodi, zabavnim sportskim turnirima i vodenim sportovima, a prijat će vam i potpuna relaksacija i vježbe na otvorenom. Navečer će se cijela obitelj zabaviti uz glazbu uživo i odličan animacijski show program. Bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja + 2 x All Inclusive usluga + besplatan parking + besplatan WI-FI. Boravišna pristojba je uključena u cijenu!

SMJEŠTAJ

• CLASSIC TROKREVETNA SOBA
Opremljenost: pogled na park, Jedna spavaća soba s bračnim krevetom/odvojeni kreveti + sofa na razvlačenje, Max. 3 osobe, Kupaonica, Klimatizacija

RESTORANI I BAROVI U VALAMAR BELLEVUE RESORTU
Očekuje vas bogati bife buffet za vrijeme doručka, ručka i večere u ukusno uređenom hotelskom show-cooking restoranu na dva kata – restoran Garden Terrace na nižem katu i glavni restoran na višem katu. Dok kušate ukusne specijalitete domaće i internacionalne kuhinje, vaša djeca će uživati u dječjem meniju i kutku osmišljenom samo za djecu.

U sklopu all inclusive ponude, jednom tjedno možete večerati i u rustikalnoj taverni koja nudi birane specijalitete lokalne kuhinje, a na raspolaganju su vam i lobby bar te barovi na bazenima i u zabavnoj zoni. 

Želite li pak isprobati nešto drugačije izvan all inclusive ponude, kušajte svježa i zdrava jela u našem restoranu Green&Grill na plaži, uživajte u odličnoj kavi u Thea’s Coffee Shopu ili začinite svoje ljeto s vrhunskim vinima u našem wine baru.