ŠPICA LJETA na čarobnom Hvaru! Fantastičan odmor u hotelu Sirena*** uz 8 dana/ 7 noćenja na bazi Polupansiona sa ili bez pića uz obroke, sve za 2 osobe i dijete do 12 godina, super cijena!

97 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uvjerite se zašto je Hvar jedan od najljepših otoka na svijetu i neiscrpna riznica ljepote, prizora i avanture! Kuponi su iskoristivi u periodu od 02.07. -22.08.2022.

HOTEL SIRENA
Hotel Sirena nalazi se u mirnoj uvali Mala Garška, 2 km od centra starog grada Hvara.

Sastoji se od središnje zgrade s recepcijom, hotelskog restorana, internet kutka, TV salona i 5 paviljona sa sobama koji nose  nazive autentičnih jadranskih biljaka: lavande, ružmarina, kadulje, vrijeska i maslina, svi s pogledom na more.

Cijena uključuje: 8 DANA / 7 NOĆENJA na bazi polupansiona sa ili bez pića uz obroke za dvije osobe! 1 dijete do 12 godina gratis na pomoćnom ležaju u sobi s roditeljima!

Sve sobe su dvokrevetne i klimatizirane (u depandansama) + mogućnost pomoćnog ležaja u sobi, svaka soba ima SAT TV i mini sef!

* Mogućnost svakodnevnog transfera i dolaska u hotel i do Hvara - natrag: 15 kn/osoba/smjer. Parking pred hotelom uz prethodnu najavu zbog broja parkirnih mjesta - u špici sezone nije moguće rezervirati mjesto!

HVAR
Hvar, otok u Jadranskom moru, najduži je i najsunčaniji hrvatski otok i jedan od najljepših otoka na svijetu.

Grad Hvar jedinstven je spoj bogate mediteranske prirode, bogate i složene kulturno-povijesne baštine i modernog turističkog luksuza!

Smješten u slikovitom prirodnom okruženju, okrenut prema južnoj, sunčanoj strani svijeta koji mu je pružio svu svoju mediteransku privlačnost i svjetlinu, okrenut prema moru koje mu je pružilo prekrasnu i jedinstvenu povijest, Hvar je neiscrpna riznica prizora, atmosfere i avanture.