NOVO! Uživajte u krstarenju u ŠPICI SEZONE na ruti: Split, Korčula, Vis, Hvar, Brač, Split uz luksuzni brod Gradina 1! Nezaboravnih 8 dana/ 7 noćenja sa polupansionom za 1 osobu, super cijena!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Opustite se, plivajte i uživajte u nečem novom, jedite kvalitetnu hranu u društvu koje sami odaberete (prijatelji i/ili obitelj) okruženi divnom i jedinstvenom prirodom. Kupon vrijedi za jedan od ponuđenih termina: 02. -09.07.; 09.-16.07.; 16.07. -23.07.; 23. - 30.07.2022.

PROGRAM KRSTARENJA

• Subota: Polazak iz Splita,noćenje Makarska

Nedjelja: Noćenje u Korčuli

Ponedjeljak: Noćenje na  Lastovu. kapetanska večera

Utorak: Noćenje u Visu

Srijeda: Noćenje u Hvaru

Četvrtak: Noćenje u Bolu

 

Petak: Noćenje u Splitu

Subota: Odlazak nakon doručka

Ponuda uključuje: 7x noćenje u kabini s twin/ double krevetom, 7x polupansion (buffet doručak + ručak u tri slijeda - može se dogovoriti vegetarijanski meni), lučke pristojbe, mijenjanje ručnika jednom tjedno, svakodnevno posrepremanje kabina, sve za 1 osobu!

Ukrcajte se i uživajte u prekrasnom krstarenju duž hrvatskog Jadrana. Odmaknite se iz svakodnevne gužve i žurbe na ovom putovanju idealnom za otklanjanje stresa. 

Dok ste na Gradini 1, stručna posada brinut će se osim o navigaciji i o održavanju broda te pripremi hrane. Izaberite jedan od različitih menija iz ponude – bezglutenski, veganski, vegetarijanski – koji god želite! Gradina 1 ima prostrani i udobni interijer – salon i kabine s klima uređajem, sefom i privatnom kupaonicom s tušem i sušilom za kosu. Tijekom krstarenja možete uživati i vani sunčajući se na palubama broda.