NOVO! Fantastičan paket za noge bez celulita! Novootvoreni salon Beauty centar Nika u Rijeci pripremio je 5x madero + 5x vakum masaža + 1x refleksologija stopala za samo 675 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 30.07.2022.

Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini 100 odsto prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala. Masaže se preporučuju za opuštanje uma i tijela, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, poboljšavanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma.

Vakuum masaža

Vakuumska masaža je mehanička masaža koja se izvodi mehaničkim uređajem koji podiže kožu sukcijom kako bi se stvorio i mobilizirao kožni nabor. Dva učinka vakuum masaže su poboljšanje tvrdoće tkiva i elastičnosti kože. 

Refleksoterapija ima za cilj prevenciju i rehabilitaciju zdravstvenih disfunkcija, na način da poboljšava i pojačava cirkulaciju energije i krvi te pomaže ozdravljenju mekih tkiva. Tretman se izvodi pokretima prstiju i rukama te imaju specifične pokrete u svrhu da se pokrene i izazove reakcija pojedinih organa ili dijelova tijela. Stopala imaju završetke svih živčanih vlakana u našem tijelu, svaki taj živčani završetak povezan je s jednim organom u našem tijelu. Stimulacijom točaka može se izravno djelovati na taj organ.