Glamping ljetni odmor za obitelji ili društvo - 3, 5 ili 7 noćenja za 4 odrasle osobe + 1 dijete u premium glamping šatorima Boutique Camping Santa Marina u Poreču već od samo 1999 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ručnici i posteljina su uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 18.06. do 03.07.2022.; preostali slobodni termini 17.06.-22.06. i 26.06.-03.07.

Odaberite Boutique Camping Santa Marina i provedite nezaboravan 5* odmor na potpuno opremljenim parcelama u hladu borove šume, u vrhunski uređenim novim mobilnim kućicama i luksuznim glamping šatorima.

Premium dvosobni Glamping šator
Opremljenost: 2 spavaće sobe, od kojih jedna s bračnim krevetom, dnevna soba/spavaća soba/kuhinja, potpuno opremljena kuhinja sa setom posuđa za 6 osoba za pripremu ukusnih obroka, 1 kupaonica s tušem i WC-om, terasa, SAT  TV, klima uređaj, površina 34m2 (uključujući terasu).

Obiteljska zona za zabavu i grill
Odmor je ljepši kada možeš uživati u zabavi sa svojim najdražima – Family Fun & BBQ Zone je kao stvorena za to! Priuštite sebi i svojoj obitelji bezbrižan odmor prepun zajedničkih aktivnosti. Savršeno mjesto za obiteljska druženja u Boutique Campingu Santa Marina je Family Fun & BBQ Zone. 

Tu ćete pronaći dječje igralište, sportske terene i zonu za roštiljanje sa roštiljem, stolom i klupama za objed. 

Pripremite si omiljeni ljetni roštilj, dok se najmanji igraju sa svojim vršnjacima na dječjem igralištu, a oni malo stariji natječu u omiljenom sportu na obližnjim sportskim terenima!

Prepustite se ljepoti mora i uživanju u suncu na plaži s bijelim oblucima, udaljenoj svega 800m od Boutique Campinga Santa Marina. Do mirne uvale gdje se nalazi plaža namjenjena gostima kampa možete stići pješice, biciklom ili mini busom kampa. Spustite se do nje i pronaći ćete šljunčanu plažu, ali i plažu s oblucima i opustite se u osami i miru. Osluškujte valove i uživajte u pogledu na more i maslinike koji se pružaju pred vama.