Ljetni odmor u zagorskom ruhu - 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja za 2 osobe u Zagorskoj hiži Cecilija u Mariji Bistrici, korištenje grijanog jacuzzi bazena s LED rasvjetom i roštilja...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu uključeni boravišna pristojba te posteljina i ručnici! Kupon za ponudu vrijedi od ponedjeljka do petka, do 30.09.2022.

Zagorska hiža Cecilija je klimatizirana autohtona zagorska drvena kuća u pitomoj, zdravoj i ekološki čistoj prirodi sa jacuzzi bazenom na terasi. 

Jacuzzi je u funkciji neovisno o vremenskim uvjetima i doba godine da možete uživati kupajući se u svim vremenskim uvjetima s prekrasnim pogledom.

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici su uključeni u cijenu! Parking je GRATIS!

Nitko ne živi od pogleda ali u pogledu se može uživati. Ovo je destinacija na kojoj se definitivno uživa u pogledu prema Hrvatskom zagorju, Sloveniji, Austriji, planinama Ivanščica i Strahinjčica.

Kuća ima potpuno opremljenu kuhinju s boravkom i blagovaonicom tako da gost može sam pripremati hranu, spavaću sobu u prizemlju, spavaći dio u potkrovlju, kupaonicu, predsoblje i veliku terasu s prednje strane na kojoj je smješten jacuzzi bazen, solarni tuš, ležaljke za sunčanje i dr., te manju terasu s bočne strane u sjeni oraha.

Smještajni kapacitet kuće je za do 10 osoba!

Odmah do kuće nalazi se prekrasna sjenica pokrivena slamom ispod koje je masivan veliki stol za ugodno druženje ili odmor u hladovini. Pored kuće nema susjeda, cijeli kompleks čini jedno imanje u našem vlasništvu (OPG).
Kuća je prilagođena potrebama osobama s invaliditetom (ulazna rampa, rukohvati u WC-u, podni sifon u kupaonici s ravnim ulazom,  pragovi i dr.).

Kućni ljubimci su dobrodošli! :)

Zagorska hiža Cecilija smještena je u nenaseljenoj, pitomoj prirodi, na 365 m nadmorske visine, u neposrednoj je blizini Marije Bistrice (7 km), blizini Konjščine (8 km) i grada Svetog Ivana Zeline (15 km). Tu možete uživati u pjevu ptica, šetati na friškom zagorskom zraku, makar na kratko živjeti u idiličnom okruženju stare zagorske hiže koja je opremljena u duhu starine s izmjenama koje su prilagođene vremenu u kojem se nalazimo.