[KRAJ LIPNJA] ALL INCLUSIVE ODMOR - 3, 5 ili 7 noćenja za 2 odraslih ili 2 odraslih i dijete do 2 g. u Hotelu Jadran 3* u Segetu Donjem, neograničena konzumacija odabranih pića + bazen...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite odmor u dvoje ili s obitelji uz fantastične ALL INCLUSIVE pakete Jadran 3* All Inclusive Resorta pokraj Trogira! Kupon vrijedi do 02.07.2022.

HOTEL

Hotel Jadran je smješten u malom mediteranskom i  ribarskom mjestu, Seget Donji. Veliki adut hotela je njegov neodoljiv položaj uz samo more (prvi red do mora) i prirodno okruženje borove šume koje vas već po dolasku odnese u opuštajuću mediteransku atmosferu. Hotel od obale dijeli samo šetnica kojom prema želji možete uživati u laganim šetnjama, biciklirati ili trčati.

Hotel Jadran je i odlična polazna točka za brojne izlete u okolici,a od UNESCO grada Trogira, bisera ovog dijela Dalmacije, udaljenog svega 3 km od hotela, možete također prošetati, odvesti se lokalnim autobusom, autom ili taxi brodićem.

Split – grad velikog Dioklecijana i “glavni grad” Dalmacije – udaljen samo pola sata vožnje, ostavit će nezaboravan pečat na svakog posjetitelja, vodeći vas kroz širok raspon kulturne i prirodne baštine, gastronomije, umjetnosti i glazbe.

U ponudi ALL INCLUSIVE Vas očekuju 3 obroka (doručak, ručak i večera) + popodnevni snack + odabrano all-inclusive piće uz obroke u restoranskom baru i sa šankomata uz neograničenu konzumaciju 09.00-23.00h (točeno pivo, stolno vino, izbor rakija I likera na restoranskom baru, gazirana I negazirana bezalkoholna pića, kava I čajevi sa šankomata, kokteli na vanjskom baru)!

Restoran se nalazi u glavnoj zgradi te raspolaže velikom vanjskom terasom i manjim balkonom sa pogledom na more.

U restoranu uživajte u all inclusive ponudi: buffet doručku, ručku i večeri raznovrsne internacionalne kuhinje te neograničenom konzumiranju odabranih alkoholnih i bezalkoholnih pića te toplih napitaka. .Prigodne tematske večeri nisu isključene.

U ponudi uključeno i korištenje vanjskog bazena, ležaljki i suncobrana na bazenu i ispred hotela na hotelskom sunčalištu + dnevna i večernja animacija za odrasle i djecu!

Hotel ukupno objedinjuje 6 zgrada od koje je jedna glavna zgrada u kojoj se nalaze osnovni sadržaji (recepcija, restoran, bar, sefovi) te nekoliko smještajnih jedinica, i 5 hotelskih depandansi (paviljona) isključivo smještajnog kapaciteta. 

Vaš smještaj uključuje boravak u dvokrevetnoj i  klimatiziranoj (individualno kontrolirani klima uređaj) sobi sa balkonom ili terasom (ovisno o raspoloživosti) opremljenoj kupaonicom sa tuš kabinom, kupaonskim ručnicima i osnovnim kupaonskim potrepštinama, sušilom za kosu, Sat TV, telefonom i bežičnim internetom, te se nalazi u jednoj od 5 depandansi (paviljona) hotela na morskoj strani.

Krevet može biti dupli/bračni ili odvojeni. Ova soba je idealno opremljena za užitak u dvoje uz mogućnost da se doda treći pomoćni rasklopni ležaj, a po potrebi i dječji krevetić. Oboje ,i pomoćni ležaj i dječji krevetić ne mogu stati u sobu. Kod smještaja 2 djece u sobi jedno dijete (do 8 godina) može spavati na krevetu sa roditeljima, a drugo dijete do 18.godina na pomoćnom rasklopnom ležaju. Mogućnost odabira i drugih tipova soba prema upitu.

Iskoristite slobodno vrijeme za jednodnevni izlet - plovidbu prekrasnim trogirskim arhipelagom s uključenim ručkom i neograničenim pićem na brodu! Više pogledajte OVDJE!

Odabir gdje ćete se prepustiti aktivnom dijelu odmora prepuštamo isključivo vama: Od šetnje/bicikliranja/trčanja uz more (promenada i duge šljunčane plaže su zaštitni znak segetske rivijere), šetnja STAZOM ZDRAVLJA od Segeta i uzbrdo ''Napoleonovim putem'', do odabira izleta (Trogir, Split, Primošten, NP Krka, Čiovo).