Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji: 17.-18.06. ili 25.-26.06.2022.

HOTEL BONACA***
Hotelu Bonaca daje jedinstvenost upravo ova pozicija i vrlo atraktivne cijene. Hotel raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, južne i sjeverne orijentacije. U prizemlju nalazi se veliki restoran, gdje ćete tijekom Vašeg boravka zaista uživati u hrani. Ispred hotela je velika terasa, gdje ćemo Vam tijekom glavne sezone uljepšati ljetne noći živom glazbom. 

SMJEŠTAJ
Sobe su opremljene kupaonicom (kada ili tuš kabina), klima-uređajem, hladnjakom, radnim stolom, TV ravnog ekrana.

GASTRONOMIJA
Gastronomska ponuda hotela Bonaca*** otkrit će Vam čari dalmatinske, ali i hrvatske kuhinje, nudeći Vam veliki izbor naših tradicionalnih jela. U ugodnoj atmosferi, gosti mogu uživati u vegetarijanskoj, dijetnoj, internacionalnoj te domaćoj kuhinji, kao i u velikom izboru kvalitetnih vina. Usluga švedskog stola za doručak je osmišljena da zadovolji ukuse i zahtjeve svakog gosta, koji mogu birati između raznih slastica, voća i voćnih salata, toplih napitaka, namaza i sl. Uz standardnu ponudu pansionskih obroka, naručiti se mogu i tople marende po pristupačnim cijenama, uz mogućnost dostave.

OSTALI SADRŽAJ
Uvedite neobičnosti u svaki dan. Ove aktivnosti zahtijevaju određenu organizaciju, ali istovremeno razbijaju monotoniju i na taj način Vas opuštaju i zabavljaju. Planinarenje, biciklizam, ronjenje? Za ljubitelje ovih aktivnosti hotel Bonaca je pravo mjesto. Jako smo ponosni da u sklopu našeg hotela, pored divne usluge i ugodnog smještaja možete pronaći i ovakve stvari!

OKOLICA
U mirnom, zapadnom dijelu grada Makarska u sjeni borova nalazi se hotel Bonaca i to samo 70 m od mora. Sa centrom grada povezan je prekrasnom promenadom, po kojoj pješice do rive stignete za 15 minuta.