[08.07.-1107.] Otkrijte čudesan svijet zabave u Valamar Tamaris Resortu 4* u Poreču na 3 dana/ 2 noćenja s ALL INCLUSIVE USLUGOM uz opuštanje u bazenima, za 2 osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kakav god oblik opuštanja i zabave poželjeli, u Valamar Tamaris Resortu ga možete i ostvariti! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 08.07.22. do 11.07.22. za 2 osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina, ovisno o odabranoj opciji smještaja!

Valamar Tamaris Resort smješten je na zelenom poluotoku Lanterna u očuvanoj prirodi. Krase ga njegovani parkovi, gusta hladovina hrasta, crnike i borova i aromatično mediteransko raslinje uz šetnice i uređene plaže. 

Resort privlači svojim lokalnim šarmom i toplim obiteljskim ugođajem kao i sjajnim zabavnim programom za djecu u sklopu Maro Cluba i izvrsnim izborom aktivnosti za odrasle. Idealan je za obitelji s djecom, ali i za odrasle koji se žele baviti sportom i provesti aktivan odmor.

Maro Club

Vesela Valamarova maskota račić Maro nestrpljivo vas čeka u Valamar Tamaris Resortu kako bi vas upoznala s čudesnim svijetom obiteljske zabave i aktivnosti.

 Zabavite se u Maro Play zoni na otvorenom koja na 1900 m2 površine nudi dječje igralište, adrenalinsku stazu, edukativni, rekreativni i eko kutak te fitness na otvorenom za odrasle. U resortu vas još očekuju vrhunski opremljene igraonice za djecu, soft play igralište, dječje kino i kazalište i ostali atraktivni sadržaji namijenjeni obiteljima. 

Nezaboravan obiteljski odmor jamče pažljivo osmišljeni Valamarovi koncepti Super Maro za djecu do 12 godina i Teen za tinejdžere. Super Maro vam donosi vrhunski opremljene dječje igraonice - Maro Baby Club i Maro Club - kao i profesionalno osmišljen zabavni program za djecu svih uzrasta do dvanaest godina. 

ALL INCLUSIVE PONUDA: bogati buffet doručak, ručak i večera s uključenim pićem. U Maro clubu (za djecu do 12 godina) uključena su pića: sokovi i bezalkoholna pića iz šankomata - tijekom cijelog dana; sladoled za djecu. Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

SMJEŠTAJ

• SUPERIOR SOBA, BALKON - HOTEL

Balkon s pogledom na park, 2 odvojena kreveta, Max. 2 osobe, kupaonica s tušem, klimatizacija/ grijanje.

• OBITELJSKI SUITE, BALKON - CASA AGAVA

Balkon s pogledom na park, dvokrevetna soba (odvojeni kreveti)/ dvokrevetna soba s krevetom na kat, dnevni boravak, Max. 4 osobe, kupaonica s kadom ili tušem, klimatizacija/ grijanje.

• SUPERIOR OBITELJSKA SOBA, BALKON - TAMARIS HOTEL

Balkon / pogled na park, Dvije spavaće sobe (odvojeni kreveti) povezane vratima, Max. 4 osobe, Dvije kupaonice s tušem, Klimatizacija / grijanje.

WELLNESS

Kakav god oblik opuštanja i vodene zabave poželjeli, u Valamar Tamaris Resortu ga možete i ostvariti. Ovdje vas očekuju plaže po mjeri obitelji, parova i ljubitelja vodenih sportova, bazeni za aktivnosti ili opuštanje i wellness tretmani kojima je teško odoljeti. Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.