Blistava koža lica više nije nedostižna! Zavidne rezultate postignite uz HIDRACLEAN tretman dubinskog čišćenja kože lica u Salonu Vede u Rijeci, očistite pore i zablistajte za samo 149 kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon možete iskoristiti do 30.08.2022.

O TRETMANU

Hydra Clean uređaj sa svojom termalnom elektrodom omogućuje jedinstvenu metodu u svijetu koja dubinsku čisti sve tipove kože.

DUBINSKO ČIŠĆENJE

Termalno djelovanje Thermoclean elektrode primjena odgovarajućih gelova i omogućuje dubinsko čišćenje kože. Koža se čisti od viška sebuma i toksina. Hydraclean tretman dubinski čisti lice, pri čemu posebnu pažnju posvećuje T-zoni. Metoda tretmana jedinstvena je u svijetu, i istodobno djeluje i na znojne i na lojne žlijezde.
Bez potrebe za vapozonom i parenjem lica, koje je često vrlo agresivno za kožu, nakon samo 15 minuta tretmana koji uključuje i relaksirajuću masažu, koža će biti pročišćena i prozračna tada su pore otvorene i spremne za mehaničko istiskivanje ukoliko je to potrebno.
Nakon toga slijedi dezinfekcija pora visokom frekvencijom i tonificiranje smirivanje kože kremom i masažom lica kojom postižemo i hranjenje kože.

Po primitku kupona, obavezna narudžba 3 dana ranije na tel: +385 51 671 058 ili mob: 091 450 66 94, uz KOD i ID kupona po primitku.